Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrachanda z Plzeňska

Hodnocení receptu je 5,0 (44×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 3. 2013 13:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 555 kJ / 850 kcal
Bílkoviny56,56 g
Tuky38,40 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 878 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,73 g
Sacharidy65,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace na stránkách Ochutnejte Českou republiku

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzun

18. 3. 2013 21:57

peknny!!! Bod a slintam:yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 3. 2013 20:15

:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2013 16:47

Ty teda umíš,děvčico,udělat chutě:-K:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 16:24

Iljusa:Tak to jsme dvě:-D

Iljusa Iljusa

18. 3. 2013 16:22

Koukám jako blázen :-O, kde to v tom časopise "vyštrachali". Žiju v tomto kraji celý dlouhý :-( život (ne zrovna krátký), toto jsem neslyšela. Každopádně vypadá to dobře ;-)

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 15:47

Jikotka:Jiřko, to je zelí ze soudku s mrkví;-)

Jikotka Jikotka

18. 3. 2013 15:45

Mňam :-p:-p:-p:yes:,co to máš za přílohu? Je tam mrkvička a co ještě ?:yes::-D:-D

yanull yanull

18. 3. 2013 15:14

Brambory mám ráda v jakékoli podobě, toto mi bude chutnat též, proto +9:-p:-):-K:yes:

jirholu jirholu

18. 3. 2013 14:45

Prima dobrota :-p:-p:yes:

hosta hosta

18. 3. 2013 13:47

Takže dneska štrachnda od fešandy:-D, to vypadá moc hezky:yes:

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 13:40

Bibinka:Jani, nemusí vychladnout úplně, jenom aby sis při loupání nespálila prsty;-)

Bibinka Bibinka

18. 3. 2013 13:37

Andrejko, to je teda Šrachajda, jedna nádhera a tu já zaručeně spáchám, taková jídla máme moc rádi a ty máš 3.bod:yes:
Možná by bylo lepší ty brambory uvařit den předem a nemusíme čekat, až vychladnou;-)

Sarovka

18. 3. 2013 13:28

Andrej, ty bys dokázala i chleba s máslem nafotit k "sežrání" a něčím lákavým doladit.:yes:;-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z plzenska štracharanda jídlo štrachanda bramborova štrachanda strachanda jidlo plzeňsko jidlo štrachanda z brambor plzeňská uhlířina atu plzeňská jidla na plzensku strahanda kuchařka z plzeňska štracharanda recept šťouchanda recepty škrachanda plzeňská jídla - štracharanda jídla z plzenska uhlířina štracharanda jídlo domaci štrachanda

Suroviny: brambory, houby sušené, maso uzené, cibule, česnek, kmín drcený, majoránka, zázvor sušený, vejce, smetana, krupice dětská, sůl, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Štrachanda z Plzeňska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJ2n