Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 9 941 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,29 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,94 g |
Sacharidy | 263,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 13:36
30. 8. 2013 12:53
30. 8. 2013 12:40
30. 8. 2013 11:55
30. 8. 2013 09:47
30. 8. 2013 09:30
30. 8. 2013 09:10
29. 8. 2013 17:53
29. 8. 2013 16:45
29. 8. 2013 16:39
29. 8. 2013 16:25
29. 8. 2013 16:22
29. 8. 2013 16:21
ono dobře odblaněné a očištěné hovězí srdce může fakt připomínat jiný druh masa. Mě spíš zaráží vaření 4 hodiny. Já srdce dělám celkem často, ale určitě ani v normálním hrnci nevařím tak dlouho, je fakt,že v papiňáku je měkké v pohodě za hodinu, max. za 70 minut. V normálním hrnci nejvýš 2 hodiny i při mírném varu
29. 8. 2013 16:19
29. 8. 2013 16:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: risoto s mascarpone rizoto s maskarpone mascarpone recepty hovezi srdce recept zizoto s mascampore recept na hovezi sr risotto mascarpone recept na hovězí srdce hovězí srdce recepty hovezi srdce na žampiony hovězí srdce recepty maso s mascarpone rizoto obrazek rizoto ze žampionů muze se osolit srdce hovädzie srdce maso mascarpone minuka z hovězího srdce recepty hovezi sr vaření hovězího srdce
Suroviny: srdce hovězí, rýže arborio, srdce hovězí, víno červené, žampióny, pórek, mrkev, parmazán, mascarpone, petrželka, sůl, pepř, olej
Rizoto z hovězího srdce, žampiónů a z mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nlGD
15 názorů