Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 121 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,45 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 13,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 216,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příprava je poněkud delší, ale mi hovězí srdce chutná a za mlada jsem z něj vařil i guláš.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2010 11:31
14. 4. 2009 16:48
3. 4. 2009 08:13
2. 4. 2009 14:48
2. 4. 2009 12:03
2. 4. 2009 07:27
1. 4. 2009 21:12
1. 4. 2009 20:40
1. 4. 2009 20:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 57 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí srdce na slanině srdce recepty srdce recept hovězí srdce na houbách veprove srdce recept recepty srdce jak připravit hovězí srdce jak dlouho vařit hovězí srdce recepty z hovězího srdce příprava hovězího srdce hovezi na slanine s ryzi varime hovezi srdce hovězí srdce-recepty vepřové srdce na žampionech jak dlouho vařit žampiony grilované hovězí srdce recept srdce příprava žampionu recepty-hovězí srdce jak uvarit srdce
Suroviny: srdce hovězí, žampióny, slanina uzená, žebra uzená, cibule, kmín celý, pepř, sůl, moučka škrobová, rýže, sádlo, máslo, koření hřebíček, mrkev, kapusta, cibule, česnek, sůl, voda
Hovězí srdce na slanině a žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j20v
9 názorů