Srdce na smetaně

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 12 názorů

510

Suroviny

600g hovězího srdce
50g másla
cibule
sůl
pepř
bobkový list
hřebíček
masový vývar
30 g hladké mouky
250 ml zakysané smetany
ocet
cukr
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Odblaněné a omyté srdce nakrájíme na menší nudle, na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přidáme srdce, koření, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

  2. Potom zahustíme moukou a povaříme 20 minut.

  3. Nakonec přimícháme kyselou smetanu, okyselíme a osladíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Srdce na smetaně

  • Greneia Greneia

    Dneska jsem vařila, tak snad bude rodině chutnat, mně omáčka velmi chutná, dělala jsem poprvé, tak dávám bodík. Akorát jsem nesehnala hovězí srdce, jen vepřové :-8. Děkuji za recept :yes:

    Odpovědět

  • koldass koldass(neregistrovaný)

    jsem to ještě na závěr vylepšil stroužkem česneku...a je to mňam:yes:

    Odpovědět

  • andy andy(neregistrovaný)

  • Pavla Pavla (neregistrovaný)

    delala jsem srdce poprve....super receptik,mooooc dobré:yes:

    Odpovědět

  • Petr Petr(neregistrovaný)

    chystáme se na to dneska, akorát pužijeme srnčí srdce,jazyk, ledvinky a slezinu

    Odpovědět

  • knebeska knebeska

    5 bodík, děkuji za nápad. Moc chutné :yes:

    Odpovědět

  • piskaa piskaa

    dnes jdu varit, urcite to bude vyborne..akorat mam kureci srdce:))) tesim se!!!!:yes:

    Odpovědět

  • Ivana Ivana(neregistrovaná)

    Nudličky děláme i u nás,podle mně jsou lepší a jsou i dříve hotové.Ještě restujeme s kořenovou zeleninou a na závěr přidáváme hořčici(plnotučnou)a trochu octa.Příloha jsou knedle,brambor,těstoviny.Rýže je hladová.:-p

    Odpovědět

  • Iriska Iriska

    Dobrota ;-):yes:+

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jani, ty jsi mě úplně předběhla;-)než jsem sem natlačila fotky, máš už komentář:-, to bylo opravdu výborný a tou zakysanou to má úžasný šmrnc. Budu dělat vícekrát. Do toho vedra ta smetanová omáčka moc nejde, jedli jsme doma(jinak jíme venku)a tady je chládeček, tak dobrý;-) Dala jsem fotky a dávám boda jako hrom:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Bibi, hned bych si to dala!:-p:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Srdce uvarím v papiňáku s bobkovým listom, čiernym a novým korením. Po vychladnutí nakrájam na rezance. Hustú zásmažku zriedim vývarom zo srdca, prevarím, vmiešam kyslú smotanu. Ale varievam takto radšej bravčové - vepřové srdiečka, tak raz za pol roka, kvôli spestreniu jedálneho lístka. Podávam s klasickými kysnutými knedľami, ale dcére chutia k tomu viac kolienka.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kureci srdce recept kuřecí srdce hovězí srdce na smetaně vepřové srdce recept recept na kuřecí srdce drubezi srdce recepty kureci srdce vepřové srdce recepty drubeží srdce recept hovězí srdce recepty hovězí srdce recept recept kuřecí srdce kureci srdce recepty vnitřnosti na smetaně recepty vepřové srdce recepty vepřová srdce jelení srdce na slanině divočák na smetaně vaření srdce recepty drůbeží srdce

Zapomněl/a jsem heslo