Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojmo

Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase a nakládaných okurkách. Výborná je i variace z vepřového masa, která vykouzlí úsměv na tváři každého strávníka. Tradiční česká kuchyně má zkrátka své kouzlo.

Hodnocení receptu je 5,0 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 2. 2009 17:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie295 kJ / 70 kcal
Bílkoviny2,13 g
Tuky0,37 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2009 18:29

Taková hospodská klasika!;-)

spagetka spagetka

3. 2. 2009 18:27

Jani, to znám - s našimi domácími okurkami to nemá chybu

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: znojemská omáčka s vajíčkem a okurkou znojmo omáčka omáčka znojmo hovězí znojmo pravá znojemská omáčka znojemská omáčka s vajíčkem znojemská omáčka s vajíčkem a salámem znojemská hovězí omáčka jak uvařit znojemskou omáčku top recepty jaké maso na znojemskou omáčku pravá znojemská pečeně znojmo omacka recept znojemská omáčka z vepřového znojem omačka prava znojemská omáčka recept hospodska znojemska omačka znojemska recept omáčka s vajíčkem a okurkou znojemská omáčka top recept

Suroviny: maso hovězí, cibule, olej, sůl, pepř, okurky sterilované, mouka hladká

TopRecepty.cz

Znojmo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Z9