Haloumi bez grilu
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není to vlastně recept v pravém slova smyslu, spíš taková vychytávka, ke které mě inspiroval právě vložený recept na Smažák bez obalování, ale tady se jedná o jiný druh sýra i jiný postup.
Sendvičovač jsem dostala před 40 lety svatebním darem a pořád se činí!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2014 07:15
27. 11. 2013 12:06
Vidím, ze hodne cestujete, to ale neznamená, ze Turci, kterí mají své restaurace v cizine delají vsecko tak, jak doma.
26. 11. 2013 21:55
Haloumi nejčastěji kupuji v Lidlu vždycky ho mají, když tam jsou Řecké dny, což je často, nebo si ho vozím z Německa nebo Rakouska, kde je levnější. Chutí, vzhledem a konzistencí mi trochu připadá, jako byste slovenský oštěpok naložili do slaného nálevu.
Nikdy jsem se nesetkala s tím, že bych v kebabu našla sýr (jakýkoliv) a ani nevím, proč by ho tam Turci dávali. Jednak je dost drahý (a kebab je lidové jídlo) a ani jsem ho v Turecku nikdy neviděla.
26. 11. 2013 20:24
U nás znamená ne u Vás.
Já ho ani nechci loupit, protoze nám nechutná.
26. 11. 2013 16:33
26. 11. 2013 16:25
U nás se neprodává - jenom v turecké restauraci ho podávají do rúzných jídel. Snad nejcasteji do Dürümu a kebabu. Ale nejenom tam.
Nám vubec nechutná, jsme zvyklí na spanelské a francouzské sýry a Haloumi je takový, jak bych to rekla, z jinýho sveta. Nejenom chut, ale i konzistence.
25. 11. 2013 00:35
24. 11. 2013 23:44
24. 11. 2013 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Další recepty
Tématické fráze: sýr na gril co na gril kyperský sýr kyperský sýr haloumi co na grilu oštěpok na grilování sýr halouni syr na gril recept grilování haloumi co na grilu haloumi příprava priprava haloumi grilovany ostepok recept chaloumi na grilu syr na grilu haloumi grilování recepty na gril sýry na gril ostepok halouni syr slovensky ostepok
Suroviny: sýr
Haloumi bez grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oKYX
9 názorů