Dobrá pečínka

lemarti Kuchařka: lemarti

Doba přípravy: cca 1,5hod podle množství masíčka Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

1 kg vepřové pečeně
6 lžic oleje
1,5 lžíce koření vepřová pečeně
1 lžíce Rama culinesse
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Olej dáme povařit s kořením a dáme vychladnout.

  2. Mezitím připravíme maso které šikmo zvrchu nakrojíme asi tak 2mm.

  3. Poté maso ze všech stran potřeme olejem s kořením a zvrchu vetřeme pořádně do nářezů. Dáme na 30-45min. do lednice.

  4. Poté maso zprudka opečeme na pánvi a dáme do pekáčku s Ramou a trochou vody často poléváme. Pečeme asi tak hodinku.

Poznámka

Jako příloha brambory s hořčicovou omáčkou

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Dobrá pečínka

Tématické fráze: pecinka dobrá vepřová pečeně vepřová pečínka pečínka recept jak udělat pečínku pečinka z plecka pecinek pečinky recept na pecinku recept pečínka pečinka cz. pečinka z vepřové kotlety pečínka recepty cina z veprove pecene velikonoční pečínka vepřová pečínka recept pečiwka pečinka plecko pečíínka domaci pecinka

Zapomněl/a jsem heslo