Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrá pečínka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

25. 1. 2010 11:24

Suroviny

Porce: podle množství masíčka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 014 kJ / 1 916 kcal
Bílkoviny229,13 g
Tuky106,25 g
Vláknina5,63 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 462 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy7,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha brambory s hořčicovou omáčkou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Koubkova

26. 1. 2010 13:27

Dnes u nás k obědu pečínka z krkovice posílám bod.

lemarti

25. 1. 2010 17:48

Bibinko,jojo to je porce tak akorat pro me,ja toho do sebe vic nedostanu:-Da dekuji za bod:-Kika

Bibinka

25. 1. 2010 15:35

Lemarti, no jo, pečínka zase trochu jinak a vypadá pěkně-já bych si dala větší porci:-D;-)Dávám ti bodíka:yes:

Betina

25. 1. 2010 14:04

:-K:-p

Lenka30

25. 1. 2010 13:26

:-p:yes:

lemarti

25. 1. 2010 12:40

:-K

JanaDorazinova

25. 1. 2010 12:24

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecinka dobrá vepřová pečeně vepřová pečínka pečínka recept jak udělat pečínku pečinka z plecka pecinek pečinky recept na pecinku recept pečínka pečinka plecko pečinka cz. pečinka z vepřové kotlety pečínka recepty cina z veprove pecene velikonoční pečínka vepřová pečínka recept pečinka na oběd pečiwka jak udelat dobrou pecinku

Suroviny: pečeně vepřová, olej, koření vepřová pečeně, rama culinesse

TopRecepty.cz

Dobrá pečínka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OMrB