Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 1. 2012 21:58

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 604 kJ / 1 578 kcal
Bílkoviny52,90 g
Tuky144,04 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 3,88 g
Sůl10,00 g
Sacharidy15,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

26. 1. 2012 08:16

to je krása:-D:yes: steak medium:-p a skvělá příloha

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

26. 1. 2012 08:08

Tak ten se ti Elizo povedl. +bodík 18

Merylas Merylas

20. 1. 2012 19:08

Eli, super:-!:yes::-K

rebeka rebeka

20. 1. 2012 18:10

hezké obrázky hezkého masíčka:-p;-):-):-K:yes:

Eliza Eliza

20. 1. 2012 00:53

Moc děkuji za pozitivní komentáře..:-K S masíčkem takového druhu je radost pracovat - o konzumaci nemluvě..;-);-)
Bála jsem se, abych ho nezkazila, ale nakonec to dopadlo nad očekávání a věřím, že podle detailního popisu si úžasný steak připraví i začátečník.:yes:

Patricie

19. 1. 2012 20:18

:yes::yes:

misza misza

19. 1. 2012 17:48

Luxusní papání i fotky :-p :yes:

Dooga Dooga

19. 1. 2012 16:11

Tak to je mazéc.:yes: Naprostá dokonalost. Nechceš mě adoptovat?;-) +15:yes:

srettka

19. 1. 2012 13:39

parádní dobrota:-p:yes: úplně cítím tu chuť na jazyku:-p nádherné variace z hovězího masíčka;-):yes:

Irule Irule

19. 1. 2012 13:15

... a hermelín, tak to můžu:-p. přidávám bodík:yes:

mysulka mysulka

19. 1. 2012 12:18

:-p:yes: nádhera:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 1. 2012 11:28

Z príma surovin velká a krásně nafocená dobrota:-p+12:yes::-K

spagetka spagetka

19. 1. 2012 10:33

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

19. 1. 2012 09:01

Elízo, to jsou hody;-) Takovou parádou bych teda nepohrdla a ty chutě, no mňam, to je moje gusto:-p:-p:-p Dávám ti 8.bod:yes:ale klidně bych jich dala víc....jenže...nejde to:-(Pěkně si si s tím pohrála, i ty brambůrky jsou luxusní:-p

Jana Pá

19. 1. 2012 07:47

Ach,jo - zase dobrůtka, která láká k vyzkoušení:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nízký roštěnec nízký roštěnec recept nízký roštěnec recepty hovězí nízký roštěnec recepty steak z hovězí roštěné roštěnec vysoký roštěnec steak příprava hovězí nízký roštěnec recept steak z hovězí roštěné recept hovězí roštěná steak recept recepty nízký roštěnec recept na nízký roštěnec sirloin steak sirloin steak recept roštěnec steak příprava roštěnec recept hovězí roštěná steak recept nízký roštěnec hovězí nízky roštěnec roštěnka steak

Suroviny: roštěnec nízký, sýr hermelín, cibule, špek, olej olivový, pepř čtyř barev, sůl mořská, máslo, vývar masový

TopRecepty.cz

Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5QL