Jablečný závin s celozrnnou moukou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,41 g |
Tuky | 110,17 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 405,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 3 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 6 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 7 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 8 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 8 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Tématické fráze: závin z zitne mouky žitný štrudl štrúdl z celozrnné mouky štrůdl ze špaldové mouky celozrne jablečný štrůdl celozrnné mouky strudl z zitne celozrnné mouky štrůdl z žitné mouky kynuté těsto na závin z celozrnné mouky závin ze zitne mouky jablecny strudl z celozrnne mouky recept na štrúdl z celozrnné mouky jablecny strudl z kefíru závin že spádové špaldové mouky celozrnný štrůdl z ze žitné mouky štrůdl z celozrné špaldové mouky
Suroviny: mléko, vejce, rum, máslo, mouka hladká, mouka celozrnná žitná, sůl, cukr třtinový, droždí, jablko, cukr třtinový, skořice, rozinky, vejce
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
0 názorů