Jablečný závin s celozrnnou moukou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,41 g |
Tuky | 110,17 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 405,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 23 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 12 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 12 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 12 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 12 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Jablíčka, malovaná bílkovou polevou: Poradíme vám, co se zbylou polevou na perníčky
Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty
Další recepty
Tématické fráze: závin z zitne mouky žitný štrudl štrúdl z celozrnné mouky štrůdl ze špaldové mouky celozrne jablečný štrůdl celozrnné mouky strudl z zitne celozrnné mouky štrůdl z žitné mouky kynuté těsto na závin z celozrnné mouky závin ze zitne mouky jablecny strudl z celozrnne mouky recept na štrúdl z celozrnné mouky jablecny strudl z kefíru závin že spádové špaldové mouky celozrnný štrůdl z ze žitné mouky štrůdl z celozrné špaldové mouky
Suroviny: mléko, vejce, rum, máslo, mouka hladká, mouka celozrnná žitná, sůl, cukr třtinový, droždí, jablko, cukr třtinový, skořice, rozinky, vejce
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
0 názorů