Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,86 g |
Tuky | 167,44 g |
Vláknina | 63,65 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2023 22:55
19. 1. 2016 11:10
18. 1. 2016 17:30
16. 1. 2016 21:07
16. 1. 2016 20:57
16. 1. 2016 18:29
16. 1. 2016 18:23
16. 1. 2016 17:43
16. 1. 2016 17:40
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 3 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 5 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 5 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 5 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 6 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí krk recepty hovězí krk pečený hovězí krk hovězí krček hovezi krk recept hovězí krk příprava hovězí krk na zelenině hovězí krk cena jak pripravit hovězí krk pečený krček hovězí krk pečený na zelenině recepty z hovězího krku hovězí krk na z celeru květákovo celerové pyré recept na hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí veverka recept jak připravit hovězí krk recepty hovězí krk s bramborovou kaší hovězí krk top recepty
Suroviny: krk hovězí, cibule, zelenina kořenová, celer, sádlo, hořčice dijonská, víno červené, vývar, paprika čerstvá červená, koření nové koření, chilli, pepř, brambory, celer, smetana, máslo, libeček čerstvý, sůl
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
9 názorů