Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,13 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 72,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Moje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 1 hodinou
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 4 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 4 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 13 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 16 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 17 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 17 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kvetakovobramborove pyre,
recepty hovězí maso - veverka,
jak připravit veverku,
recept na hovězí maso veverka,
hovězí s květákem,
guláš z hovězí veverky,
bramborovokvětákové pyré,
příprava hovězí veverky,
květákovo celerové pyré,
hovězí maso veverka,
květákovo bramborová kaše,
bramborové pyré s květákem,
jidla z hovězí veverky,
priprava veverky,
kvetakovo bramborové pire,
květákovobramborova kase,
hovězí maso veverka recepty,
rostbeef vodochodský,
co s hovezi veverkou,
kvetakovo bramborova kase recept
Suroviny:
veverka hovězí,
květák,
brambory,
máslo,
smetana ke šlehání,
pepř,
maliny,
víno portské,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Ďábel se skrývá v detailech a tady (nejen tady) chybí u použité suroviny slůvko "odleželé"
Mám v lednici kilo veverek (jen krátce po porážce), tak pátrám co s nimi počít...
Jeden drevokocúr
Ale spíše ty veveričky udusím...
No, snad nebudu za nelidu, že