Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 12. 2013 18:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota25 011 kJ / 5 978 kcal
Bílkoviny343,85 g
Tuky480,16 g
Vláknina16,24 g
Cholesterol837 mg
Sodík880 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy62,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Guláš si vařil dnes manžel sám. Má na to jen prý svůj postup, takže jsem šla stranou..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

prosciuto

26. 11. 2016 18:00

Dobrý recept na guláš pre milovníkov štipľavého, až na tú záklechtku.
Tá samozrejme do gulášu nepatrí!

varilamyskakasicku

20. 12. 2013 20:28

1974andrea: tak to jsem ráda, když vaří muž, jdu od toho, jen popíšu, co chce;-);-)

1974andrea

20. 12. 2013 19:26

varilamyskakasicku:Ivo, číst umím , neboj se. Jen jsem ti objasnila to, na co se ptal Ivaan:-D;-)

varilamyskakasicku

20. 12. 2013 19:06

1974andrea: to on podle mne dobře ví, ale chtěl a měl...:-D tam já mlčím..:-K:-K

varilamyskakasicku

20. 12. 2013 19:06

1974andrea: vařil to vše manžel a tomu já do toho nikdy nekecám, ba dokonce utíkám, dá, co dá, co má, a závěr je vždy nej, když se mi to nelíbí, tak ať to nejím, psala jsem to sem, že vařil manžel, je třeba číst já nevařila :-D:-D:-D;-)

1974andrea

20. 12. 2013 19:00

varilamyskakasicku:Ivo, Ivaan tím chtěl říct, že kayenský pepř je prášek z chilli papriček, takže je to vlastně to samé;-)

varilamyskakasicku

20. 12. 2013 18:53

Ivaan: prostě oboje, proto to tak i pak pálí;-);-);-);-)

Ivaan

20. 12. 2013 10:47

Hmm, zajímalo by mně jaký rozdíl vidíte mezi chilli papričkami a kajenským pepřem.

Anna Kocikova

10. 12. 2013 21:39

Hezky připravený pálivec:-p:yes::-K

varilamyskakasicku

8. 12. 2013 13:36

díky holky a kluci, jsem ráda, že se Vám "ohnivák" líbil:-K:-K

hanes24

8. 12. 2013 10:55

:yes:guláš je chuťovka, všechny druhy, hlavně když přijdeš k hotovému, ten je nelepší:yes::-)):-D

JanaDorazinova

8. 12. 2013 00:31

:yes::yes::yes:

JanaB1

7. 12. 2013 20:21

:-p:yes::yes:

AniCiz

7. 12. 2013 20:07

:yes::-*:-K:-K:-K

varilamyskakasicku

7. 12. 2013 19:36

Straslipka Martin: no když vaří chlap, tak to má říz:-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí krk podle pohlreicha hovězí guláš od zdeňka pohlreicha hovezi krk gulas recepty pohlreich hovězí krk hovězí guláš s paprikou hovězí guláš zdeňka pohlreicha hovězí krk recepty jak se zbavit pálivosti guláše hovězí krk bez kosti zdeněk pohlreich hovezi gulas jak se zbavit pálivosti v jídle jak zbavit jidlo palivosti hovězí krk rozdil mezi kajenskym peprem a chilli jak se zbavit palivosti jak se zbavit pálivosti jídla hovězí krk na guláš guláš z krku hovězí guláš jak zbavit papriku pálivosti

Suroviny: krk hovězí, cibule, sádlo, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, pepř cayenský, saturejka, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, kmín drcený, majoránka, česnek, protlak rajský, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Pálivý guláš z hovězího krku na barevných paprikách a chilli papričkách - dnes podle manžela

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrQq