Vejce v kabátku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 7 624 kJ / 1 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,57 g |
Tuky | 88,44 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 83,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso: muzeme pouzit veprove, kureci, teleci, ci treba mix dvou tri druhu.
Jako delku pripravy: muzeme take zkratit verzi - fritovani a nikoli peceni. Zahrejeme fritovaci hrnec na teplotu smazeni (tedy 395F=199C. Pri cekani na rozehrati oleje, v hrnci do mekka uvarime brambory. Kazde vajicko v kabatku osmazime cca 5 minut, aby na povrchu zhnedlo a maso udelane a nemelo pru rozkrojeni vajcatove kulicky napul ani trochu naruzovelou barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2016 17:25
Je to jednoduchy recept a daji se vyuzit kombinace masa dle momentalnich zasob mrazaku. Obcas neco podobneho delam. Myslim si, ze chut nikoho nezklame.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 40 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 2 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 3 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 3 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vajíčková roláda ve slaninovém kabátku vejce ve slaninovém kabátku vejce v kabátku smazene pstrosi vejce
Suroviny: maso hovězí mleté, hořčice plnotučná, majoránka, česnek sušený, cibule sušená, vejce, vejce, sůl, pepř mletý, strouhanka, mouka hladká, vejce, petrželka, olej olivový, vývar, brambory, kmín celý, sůl, máslo, hořčice, cibule, majolka, okurky sterilované
Vejce v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qmJD
1 názor