Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštrosí steak ve slaninovém kabátku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

10. 1. 2010 19:42

Suroviny

Porce: 4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj masa:

Vánoční trhy na BVV Brno – stánek fy. Pštrosí farma Doubravice nad Svitavou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Helča

22. 11. 2013 14:33

Jelikož se pštrosí maso jen tak sehnat nedá, chápu, že tu není téměř žádné hodnocení, jestli to opravdu chutnalo nebo ne. Jsem z této úpravy pštrosího masa lehce zklamaná. Maso bylo tužší, než by steak měl být, jinak se to celkem dalo :-)

Ondra

11. 8. 2012 11:02

Vzhledem k tomu ze mám doma cca 42kg v mrazáku tak za tento tento recept jsem hodně vďečný. Pštrosi jsme měli 3 už máme jen 2 a dokonce nám začly snášet i vajíčka :-)

michsamant

12. 4. 2010 14:05

:yes:

yanull

10. 1. 2010 23:49

Pštrosí steak jsem neměla ještě možnost ochutnat, když o něm slyším,, vždy si vzpomenu na film Dědictví :-), ale to jídlo musí být famózní. Dávám bodík.:yes: Někde jsem četla, že chov pštrosů je docela výnosný, protože z něj se zpracuje naprosto vše, od masa, přes kůži, až po žádané peří. Ale doma bych ho nechtěla;-):-D

spagetka

10. 1. 2010 20:51

Já tady u nás někde pštrosí masíčko viděla, ale nevím kde..., každopádně :-p:yes:

Bibinka

10. 1. 2010 20:39

Musí to být výborný, jen bych musela ty pštrosy sama pěstovat:-Dtady nejsou široko, daleko. Bodíka však dávám, je to delikatesa:yes:

Colombo65

10. 1. 2010 20:18

... jak říká můj stréc z Vracova "tož kurňa, nekůřím, tož si možu kůpit neco dobrého" !!!;-);-);-)

pipre

10. 1. 2010 20:08

Věřím, že to je výborné, slyšela jsem už o tom od známých...ale ta cena by mne asi odradila...jinak samozřejmě bodík a to i za krásné fotky:yes:+3.

BILKOVAI

10. 1. 2010 20:02

Pštrosí maso jsme kdysi dělali na zahradním grilu a bylo to velice výborné. Je to chutné maso, které mně připomíná trošičku kousek z vepřového a kousek z hovězího masa. Delikatesa:-p:-p:-p Dávám bod, protože to musí být výborné jídlo.

JanaDorazinova

10. 1. 2010 19:44

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pštrosí maso pštrosí maso recepty pštros recept pštros recepty recepty z pštrosího masa příprava pštrosího masa pštrosí maso recept recepty pstrosi maso pštrosí recepty úprava pštrosího masa pstrosi maso na grilu pstrosi farma doubravice recept pštrosí maso recepty na pštrosa steak z pštrosího masa recepty z pštrosa recept pštros recepty na pštrosí maso pstrosí farma pštrosí maso uprava

Suroviny: maso pštrosí, slanina uzená, olej olivový,

TopRecepty.cz

Pštrosí steak ve slaninovém kabátku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81no