Filé se salátem a semínkovým posypem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,78 g |
Tuky | 33,43 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 21,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2016 06:53
6. 2. 2016 04:58
MajaV: Jsi velmi laskavá, že už to řešit nebudeš. Jen pro upřesnění a fakt už naposled,k filátku jsem si já osobně těch pidikuliček dala cca 6, ostatní asi 10-15 (já sobě ani jim to čestný pijonýrský nepočítala, tak promiň) a zbytek mám v mrazáku. Když už se s tím patlám, vždycky jich dělám víc, jednou za čas je to vítaná změna. Ovšem netušila jsem, že tě tolik zaujme počet, opravdu jsem u sebe kalkulačku neměla
Děkuji za diskuzi a jsem ráda, že kuličky zaujaly.
5. 2. 2016 20:38
No ale už to nebudu řešit, není to důležité
5. 2. 2016 20:15
5. 2. 2016 19:51
5. 2. 2016 18:49
5. 2. 2016 18:44
5. 2. 2016 18:00
5. 2. 2016 17:42
Takže se za své pochybnosti omlouvám. Pokud nevadí, dávám fotku
5. 2. 2016 08:22
5. 2. 2016 07:45
maris: hosta: jsem ráda, že se mi kuličky povedly na fotce tak, že vypadají jako pravidelné. Ale opravdu nebyly. Nenapadlo mne udělat spešl fotku jednoho knedlíčku, který se skutečně spíš podobá na chlupáčka. Jinak, já použila na knedlíčky polohrubou mouku, v orig.receptu je ale uvedená krupice (tu jsem neměla)
S těstem se musí jednak pracovat rychle a jednak, když to pak po uvaření nesníte a nedáte do mrazáku, tak po ohřátí třeba za 4 hodiny, jsou gumové, proto píšu o zmražení. Z vařených brambor také dělávám knedlíky, tohle je ale chuťově fakt jinde, tyto ze syrových lze i zapékat, ale po zapečení jsou trošku tužší, takže to moc nezapékám.
cathleen: Jinak je to fakt obdoba naší jizerskohorské speciality, já se mrknu, zda tu stejný recept není, když tak ho přidám. Mám ale pocit, že stejné těsto na frchcouňáky jsem tu viděla - prostě syrový brambor, hrubá mouka, strouhanka, vejce, libeček - ten není nutný, u mě jo a mastí se výhradně sádlem a polévá škvarky.
Nechci, aby tu zas byla řada komentíků, že se sem přidávají furt dokola stejné recepty. Jo a z té vody po uvaření knedlíků se dělá polévka - ten recept tu mám - jako Psí vejkrop
https://www.toprecepty.cz/recept/8215-polevka-po-v...
5. 2. 2016 07:18
maris: u človška, který má alespoň tři identity a veřejně se tu chlubí, že mu po stole mezi jídlem běhají myši, mě už nepřekvapí nic.
5. 2. 2016 06:59
5. 2. 2016 00:24
5. 2. 2016 00:01
zahustit bud polohrubou mukou,alebo krupicou, zamiesat a vhodit do vriacej vody. Keby sa robili gulky zo zemiakov novych=na ne si ete chvilu pockame- vtedy treba vodu z nich=nastruhanych od....alebo vyliat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 33 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 15 sekundami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 29 minutami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 30 minutami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 2 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 2 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 13 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 13 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Další recepty
Tématické fráze: file se zeleninovym salatem zahuštění polohrubou moukou salát z file mám ráda recepty rybí filé se salátem file obalené v sezamu filé s zeleninovým salátem rybi file recept su
Suroviny: mořská štika, semínka sezamová, semínka lněná, salát little gem, rajče cherry, paprika čerstvá žlutá, pepř citronový, sůl, olej sezamový, semínka sezamová, semínka lněná, krém balsamico, brambory, krupice, sůl, semínka sezamová
Filé se salátem a semínkovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njMY
35 názorů