Přírodní kotlet s žampiony
Na vaření podle tohoto receptu nám stačí několik základních surovin - plátky vepřové kotlety, žampiony, cibule a koření. Nemusíme trávit hodiny u plotny a výborný oběd bude za chvíli hotový. Jako přílohu nejvíce oceníme brambory v jakékoliv úpravě.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 558 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2022 08:20
9. 10. 2016 12:21
28. 8. 2016 19:16
14. 11. 2015 18:23
6. 8. 2014 15:01
31. 12. 2012 19:32
15. 12. 2012 13:37
15. 12. 2012 13:07
15. 12. 2012 12:58
14. 7. 2012 22:55
8. 2. 2012 00:19
29. 8. 2010 21:26
8. 8. 2010 11:01
25. 3. 2010 01:27
9. 11. 2009 18:31
Udělujeme bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 4 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: kotlety na žampiónech kotleta na žampionech veprove kotlety na zampionech vepřové maso recepty kotleta na zampionech recept vepřová kotleta na žampionech kotlety recepty kotlety na na žampionech vepřové kotlety se žampiony kotlet na zampionech přírodní vepřové kotlety žampiony recepty kotlety na zampionech recept vepřová kotleta se žampiony recepty vepřové kotlety se žampiony recepty vepřová kotleta se žampiony recept kotleta na žampionech věpřový kotlet na žampionech recepty vepřova kotleta na žampionech vepřové kotlety s žampiony
Suroviny: kotleta, žampióny, cibule, sůl, pepř mletý, kmín drcený, paprika sušená sladká, mouka hladká, vývar masový, olej
Přírodní kotlet s žampiony
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qBL
33 názorů