Pangasius pod parmazánovou dečkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 241 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 0,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2013 07:23
4. 9. 2013 22:09
čo sa týka receptov. mám ich niekoľko na inom webe, tu ich však neuvažujem dávať, údajne ich nie je možné neskôr editovať prípadne úplne stiahnuť
31. 8. 2013 08:18
30. 8. 2013 22:52
30. 8. 2013 22:48
30. 8. 2013 20:20
Ještě k tomu Vašemu výrazu "československý národ"...nic takového neexistuje a nikdy neexistovalo... Byl to před-prvorepublikový politický a čistě účelový konstrukt, který ovšem v historické perspektivě umožnil emancipaci obou našich národů.
30. 8. 2013 14:17
slovo šmakuláda je myslené ironicky a má predstavovať "kreativitu" československého národa v kuchyni.
Ja si zatým čo som napísal stojím, obzvášť keď si pozriem že tu máš viacero receptov na ryby. napríklad tomuto http://www.toprecepty.cz/recept/23145-morsky-vlk-v... sa nedá vytkúť nič, všetko je tam uvedené správne robím ho takmer identicky
robievam aj parmice, podľa mňa opekať ich na panvici a potom ešte v rúre 20-30 minút je veľa keďže parmice sú menšie ryby, bohato im stačí 20 min na 180 http://www.toprecepty.cz/recept/21419-parmice-pece...
informácie o spôsobe chovu pangasa a následné obohacovanie filetov vodou nemám pozbierané z internetu ale priamo od zdroja
Ja čerstvé ryby pripravujem často a mám zato že sa majú upravovať krátko s použitím minimálneho množstva surovín.
Pekný deň prajem
30. 8. 2013 13:24
29. 8. 2013 20:44
29. 8. 2013 20:34
Slovo "šmakuláda" bežný Slovák asi nemá v slovníku. To ma hneď napadlo. Takže...
29. 8. 2013 20:16
Pro všechny zvědavé kopíruju:
"Slížiky z polievky polámeme a vložíme do misy, pridáme všetky dochucovadlá, ktoré sa tam nachádzajú vrátanie sáčku s olejom. Pridáme na kocky pokrájanú uhorku, paradajky, šunku či salámu a zalejeme tatarkou a kyslou smotanou. Dôkladne premiešame a necháme odstáť do druhého dňa."
Dobrý, ne??
Magdi, myslíš tím, že to nebude pravý Slovák? Já jako Češka to nepoznám...
29. 8. 2013 19:42
29. 8. 2013 19:34
29. 8. 2013 19:09
Také dnes vařím trošku jinak než před lety a jsem sobě velkým kritikem, chci se lepšit. Ale ať si tento stručný receptík pročítám z jakékoli strany, nevím, co je na něm tak "zlého". Je vidět, že pangasia opravdu nepřipravujete, protože 10 minut mu nestačí. Vaše předsudky ohledně této ryby - pochytané z internetu - nejsou mými předsudky. Grilovací koření téměř nepoužívám, nevím, proč o něm píšete, stejně jako o Československu - i na internetu psali, že už dlouho neexistuje...
P.S.: Co to je "šalát z vifoniek"..?
29. 8. 2013 11:17
kombinovať parmazán (Parmigiano Reggiano) a grilovacie korenie môže iba barbar a ignorant ....
+ toto všetko vykydnúť na pangasa (filet) a tohto piecť 30 minút môžu iba v československu .....
Eliza to že ti túto ***** všetci chvália neznamená že je to v poriadku
Ryby sa upravujú krátko, takému tvojmu filetu postačí max 10min a samozrejme bez použitia túch príšerných československých koreniacich zmesí, stačí čierne alebo biele korenie a soľ. (pangasa z dôvodu akým sa chová a ako sa dostáva k zákaznikovi za rybu nepovažujem - je to vodný potkan)
Taktiež sa ryba zvyčajne nekombinuje so syrom, že Vám to chutí sa nečudujem, v československu chutia aj iné šmakulády ako napríklad šalát z vifoniek alebo guláš z párkov.....
To nie je o finančných možnostiach ale o úcte k sebe samým .....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 7 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 9 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 9 hodinami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 10 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Kikahad uvařila před 10 hodinami
Hrachová polévka s klobásou (žlutý hrách)
MICHAL23 uvařil před 10 hodinami
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 13 hodinami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Další recepty
Tématické fráze: uprava pangase čím nahradit parmezán pangasius s parmazanem náhrada za parmezán pangasius úprava zepter recepty pangasius parmezan úprava pangasius recepty upravy ryb úprava ryby pangasius ryba s parmezánem pangas parmezán parmazánová krusta nahrada parmezanu jak upravit pangase pangasius jednoduchý recept děcký recepty recepty na upravu pangase ryba s parmazánem ryba pangas uprava
Suroviny: pangasius, bílek, sýr parmazán strouhaný, koření na ryby, sůl
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
41 názorů