Klobásový guláš naruby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 803 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,23 g |
Tuky | 68,05 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 41,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč je to guláš naruby? Co vím, tak se obvykle zahušťuje (krom jiného) moukou na samotném konci vaření. Tentokrát je to právě naopak – mouka je jednou z prvních použitých ingrediencí. Proto NARUBY. Recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/klobasovy-gulas-naru...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2016 21:38
Hlas ode mne do Tvé volební urny přibyl i tak a to zejména proto, že půvab tohoto receptu IMHO spočívá v tom, že se mouce (zasmážce) nemůže stát, že by se neprovařila
Jako další zdařilou finesu vidím v tom, že mezi vsypáním papriky a dalším úpravou směs minutu odpočívá (tedy vyjma míchání) (velmi důležitý parametr)
No a konečně "točený", "tvorba názvosloví produktů nejen masného průmyslu" a další finty za účelem zmatení spotřebitelů - to by si zasloužilo vlastní zvláštní speciální kapitolu třeba pod názvem "Rozkrytí marketingových úskoků"
22. 9. 2016 20:55
22. 9. 2016 18:02
TvojeTaro, není to sice volební guláš, ale jestli přidáš ještě alespoň jeden brambor, tak Ti dám svůj hlas
A v souvislosti s debatou o točených salámech se přidávám na volební stranu JehoTary - "Maďarský točený" se opravdu vyskytuje i v naší Bille, a to je, prosím, dálný východ naší vlasti
22. 9. 2016 14:57
22. 9. 2016 14:19
22. 9. 2016 13:25
21. 9. 2016 16:40
21. 9. 2016 13:44
21. 9. 2016 13:37
No, čtu rcp už potřetí a furt mi uniká proč NARUBY (velmi podobně dělám brguláš)
21. 9. 2016 12:28
21. 9. 2016 12:26
21. 9. 2016 12:24
21. 9. 2016 12:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 3 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 59 minutami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 5 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 6 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké udělat knedlíčky do polévky? Které jsou ty nejoblíbenější a do jakých polévek se nejvíce hodí
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Klouzky v lese vypadají krásně, ale jak si s nimi poradit v kuchyni? Určitě si na nich pochutnáte
Další recepty
Tématické fráze: klobáskovy gulas klobáskový guláš recept guláš ze salámu gulas z toceneho salamu klobasoby guláš recept klobaskovy guláš recepty salámový guláš kolobasovy guláš recept brgulaš maďarska čabajka jako guláš pravý kotlíkový guláš klobásový bramborový gulas klobáskový kotlíky recept na klobaskovy gulas klobáskovýguláš recepty naruby volební guláš recept klobásový guláš s brambory recept salamovy gulas klobáskový guláš speciality
Suroviny: salám točený maďarský, cibule, mouka, sádlo, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, česnek, mrkev, brambory, pepř, majoránka, voda
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
13 názorů