Bramborový guláš II.

toprecepty.cz Kuchař:

Bramborová jídla 20 názorů

59

Suroviny

1 klobása
4 větší brambory
1 cibule
kmín
sladká paprika
sůl
olej
hladká mouka
kysaná smetana
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory na kostičky, chvíli promícháváme, zasypeme paprikou a zalijeme horkou vodou tak, aby byla těsně nad bramborami.

  2. Osolíme, přidáme kmín, kolečka klobásy a necháme asi 15 minut vařit.

  3. Pak zahustíme moukou rozmíchanou v zakysané smetaně.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový guláš II.

  • kuchař jak víno kuchař jak víno(neregistrovaný)

    Teď se na to chystám a to vařit neumím. Sakra, to zas budou nervy :(:D

    Odpovědět

  • Nikolka Nikolka(neregistrovaná)

    Ted ho varim.....krasne to voni a doufam ze bude i chutnat!;-):-))

    Odpovědět

  • Šárka Šárka(neregistrovaná)

    Chtěla jsem se zeptat, na kolik porcí tenhle recept je.:-)

    Odpovědět

  • honza honza(neregistrovaná)

    smetana tam vůbec nemusí být,stačí mouka s vodou a je to :-)(:yes:

    Odpovědět

  • jirkacz jirkacz

    dnes ho vařila přítelkyně já to pouze dodělal a dochutil a myslím že se povedl...místo mouky na zahuštění jsem použil bramborový škrob - lépe se rozpouští:-p...dávám plusák;-):yes:

    Odpovědět

  • wena86 wena86

    PO mnoha pokusech o dobrý gulášek, tento označuju za nejlepší :))) :yes:

    Odpovědět

  • Verunka Verunka(neregistrovaná)

    A misto oleje maslo.

    Odpovědět

  • Verunka Verunka(neregistrovaná)

    Je to jeste lepsi, kdyz se prida majoranka a 3 strousky trenyho cesneku.

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    fany, doufám, že se u nás v kuchyni nikdy neobjevíš(neobjevíte):-!:-((

    Odpovědět

  • fany fany(neregistrovaný)

    Dámy děláte jako když vaříte thajskou kuchyni vás bych chtěl mít doma:-))

    Odpovědět

  • barunka barunka(neregistrovaná)

    vypada to fakt hezky. hned ho jdu vyskouset.:-p

    Odpovědět

  • lucik lucik(neregistrovaný)

  • lucik lucik(neregistrovaný)

    jenze v ostanich receptech na tento gulas pisou ze smetana ke slehani.tak nevim co by bylo lepsi??

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    A já přidávám bodík!!! Se zakysanou smetanou jsem to ještě nedělala....myslím buřtguláš, samozřejmě:-8:yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Lucik(neregi.):-),vždyť je to napsané v surovinách i postupu:-O-zakysaná smetana;-).

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo