Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlíkový guláš

Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se předvést. Jídlo s vůní ohně je nezaměnitelné. Kotlíkový guláš bude chutnat všem.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava)

2. 3. 2010 17:44

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 770 kJ / 2 096 kcal
Bílkoviny205,13 g
Tuky69,58 g
Vláknina29,21 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 582 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy120,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Varíme vonku v prírode, jedlo doma nikdy nebude také...

Podávame s čerstvým chlebom. Nie je to polievka v pravom slova zmysle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sunny.sofi sunny.sofi

27. 3. 2021 14:54

Kotlíkový guláš dělám roky, ale přidat tam drobení (strouhání či mrveničku;-)), jsem nezkusila. Super nápad:yes:<3.
Protože mě drobení nebaví dělat:-//, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo:-D. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.

ARAKAINI

6. 8. 2013 15:29

VELICE CHUTNÉ:-) :-p ;-) :-8 :-K :-* :-D :-)) :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

FELIX

6. 8. 2013 06:29

;-(:-/:-p;-):-O:-8:-K:-*:-S:-D:-)):-?:-!:-((:yes::no:

honey

6. 8. 2013 06:23

bezva recept:-) super recept;-) fantastickej recept:-* užasnej recept:-K díky za recept:-)) je fajn:-D co dodat :-?:-?:-?:-?:-?... MAXIMÁLNĚ ... SMAJLÍKY:-):-p;-):-8:-K:-*:-D:-))A DÍK

magdalenka magdalenka

31. 8. 2012 18:45

jitkalukes:snáď...:-K

jitkalukes

31. 8. 2012 16:02

Milá magdalenko,koupila jsem si kotlík a vařila jsem zatím jen hgulášouvou polévku,ale kotlíkoví gulášek to je něco¨,brzy si ho uděláme k obědu podle tvého receptu a snad ti dám bodík:yes::yes::yes::yes::-):-):-)

eva hubova eva hubova

3. 3. 2010 08:34

Dobrý tip na sobotní akci:-))mám doma ještě půl mrazáku hovězího masa a pořád vymýšlím co z něho uvařit,ať to není pořád stejné:yes::yes:bodík letí

mirca75 mirca75

3. 3. 2010 08:09

Magdalenko:-)kotlíkový guláš vypadá moc pěkně,jen škoda,že nelze ochutnat:-p.Jedla jsem ho jen párkrát v životě a máš pravdu v tom,že takový se doma neuvaří;-).
Opuncie:-) recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání;-).

jan.alois jan.alois

3. 3. 2010 07:21

Pro opuncii u nás se tomu říká strouhání. Hodně tuhé nudlové těsto.A to nastrouháme na hrubém struhadle.:-K

jahoda jahoda

2. 3. 2010 22:33

U nás se tomu říká drobenka - naučil mě to tatínek, jinak to nikdo nechtěl doma dělat.Dělávám na vále - do vejce přidávat mouku a zpracovávat tak dlouho, až to jde strouhat...:-)

magdalenka magdalenka

2. 3. 2010 21:56

Opuncie, v miske rozšľaháš 1 vajce, prisypeš hrubú múku. Spracuješ najprv napr. vidličkou, potom rukou tuhé cesto - múku stále zapracúvaš a pomaly pridávaš. Vzniklé veľmi tuhé cesto na slzičkovom strúhadle strúhaš na papier na plechu, vždy pred "struhom" môžeš strúhanú časť cesta, čo máš v ruke, v miske poobaliť v múke...Znie to komplikovane, neviem to lepšie opísať...Niekde som čítala postup, do robota dáš celé vajce a múku a za pár sekúnd máš hotové žmolky cesta - chce to však vedieť tú hmotnosť múky na 1 vajce...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...

opuncie opuncie

2. 3. 2010 21:34

Magdalenko, jak se dělá mrvenička?
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.

jahoda jahoda

2. 3. 2010 21:10

Maď.seriál "Paprika" nás inspiroval ke koupi kotlíku a takový gulášek z něho je fantazie;-), jednak je to zážitek pro zúčastněné, protože se takto guláš vaří dlouho, ale hlavně ta vůně okolo toho a ten výsledek:-p. Děláme přesně jako Ty, ale místo vína pivko:yes:2

k.radulka k.radulka

2. 3. 2010 18:56

už několikrát jsem ho chtěla vyskoušet, zatím nebylo kde, posílám bodík:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi kotlikovy gulas kotlíkový hovězí guláš hovězí guláš v kotlíku kotlíkový guláš na ohni video recept gulaš vareni v kotlíku vaření v kotlíku recepty recepty na kotlikovy gulas video recept na hovězí kotlíkový guláš kotlikovej guláš madarsky kotlikovy gulas kotlík na oheň recepty z kotliku kotlíkový guláš video recept co uvařit v kotliku kotlikový guláš video maďarský kotlíkový guláš recepty kotlíková kucharka kotlíkové vaření recepty na hovězí kotlíkový guláš

Suroviny: maso hovězí, brambory, sádlo, cibule, paprika, rajče, pepř černý, sůl, paprika sušená sladká, česnek, majoránka, feferonka, mrkev, petržel, nať celerová, libeček, víno, vejce, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Kotlíkový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqyO