Rozlítaní ptáčci
Rozlítaní ptáčci jsou oblíbená varianta přípravy hovězího masa. Zvlášť pokud použijeme tlakový hrnec, lze tento recept lehce připravit a mít během hodinky na stole. Bude svou chutností směle konkurovat klasickým španělským ptáčkům.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo hovězího můžeme použít i jiný druh masa, například vepřové nebo kuřecí. Dusíme ho ale kratší dobu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2019 10:11
7. 4. 2019 10:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 18 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 1 hodinou
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 3 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 6 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: omáčka rozlítaní ptáci rozlítaní ptácci z vepřového masa rozlétani ptáčci rozlitaní ptáci rozlytany ptáčci rozletani ptaci rozlítaný ptáček rozlitani ptacci z veproveho rozlétaní ptáčci recept rozlitani ptacci z hovězího masa rozletane ptáčci rozlítaní ptáčci z kuřecího masa rozlitani ptacek rozlítaní ptáččci rozlítaní ptáčci z veproveho recept krájené ptáčky ptacci recept rozletani ptáček rozlítaný španělský ptáček z vepřového ptácci z hovězího masa
Suroviny: hovězí zadní, vývar hovězí, vejce, slanina uzená, okurky sterilované, smetana na vaření, cibule, olej, sůl, pepř, hořčice, mouka hladká
Rozlítaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2poA
2 názory