Medoví ptáčci

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 0 názorů

43

Suroviny

7 plátků vepřového masa
2 vařená vejce
3 sterilované okurky
7 plátků měkkého salámu
1 červená paprika
pepř
sůl
med
2 velké cibule
mletá paprika sladká
šťáva z citrónu
kečup
plnotučná hořčice
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozklepeme, posolíme, pomažeme hořčicí a kečupem.

  2. Na každý plátek vložíme čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, salám, proužek papriky.

  3. Maso zavineme a sešpejlíme. Posypeme mletou paprikou a pepřem.

  4. Osmažíme cibulku, přidáme 2 lžíce medu a šťávu z citronu.

  5. Do pekáčku vložíme maso a zalijeme cibulkou. Pečeme asi hodinu.

  6. Pak k masu přidáme na kostky nakrájené brambory a dopečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Medoví ptáčci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo