Medoví ptáčci

pelda Kuchařka: pelda

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

7 plátků vepřového masa
2 vařená vejce
3 sterilované okurky
7 plátků měkkého salámu
1 červená paprika
pepř
sůl
med
2 velké cibule
mletá paprika sladká
šťáva z citrónu
kečup
plnotučná hořčice
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozklepeme, posolíme, pomažeme hořčicí a kečupem.

  2. Na každý plátek vložíme čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, salám, proužek papriky.

  3. Maso zavineme a sešpejlíme. Posypeme mletou paprikou a pepřem.

  4. Osmažíme cibulku, přidáme 2 lžíce medu a šťávu z citronu.

  5. Do pekáčku vložíme maso a zalijeme cibulkou. Pečeme asi hodinu.

  6. Pak k masu přidáme na kostky nakrájené brambory a dopečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Medoví ptáčci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové ptáčky veprovy ptacek ptáčky z vepřového masa ptáčci z vepřového masa roztřelený ptáček veprovy ptacek recepty vepřový ptáčci ptáčky z vepřového recepty-ptáčci vepřoví ptáčci ptáček z vepřového masa recepty z veprovyho masa medovi vepřoví ptáček maso na ptáčky vepřové ptáčci vepřové ptáčky recept jídlo pro ptáčky šití ptáčků vaření ptáčci

Zapomněl/a jsem heslo