Rozstřelení ptáčci z vepřového masa

Lilith-Isa Kuchařka: Lilith-Isa

Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

350 g vepřové kýty
200 g uzeniny (párek, junior salám)
3 vejce
3 kyselé okurky
1 cibule
sůl
pepř
chilli
masox
2 lžíce plnotučné hořčice
tmavá jíška
olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso, párek, okurky, vejce nakrájíme na kostky, přidáme sůl, pepř, chilli, hořčici a promícháme.

  2. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme trochu chilli, maso s ostatními surovinami, krátce osmahneme, podlijeme vodou a necháme dusit, dokud maso nezměkne.

  3. Když je maso měkké, dolijeme vodu, přidáme masox, necháme povařit a nakonec zahustíme jíškou.

Poznámka

Já přidávala ještě žampiony, ale být nemusí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 290 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rozstřelení ptáčci z vepřového masa

Tématické fráze: ptáčky z vepřového masa španelsky ptacek z veproveho masa rozstřelený ptáček rozstřelený španělský ptáček vepřový ptáček roztřelený ptáček recept na rozstřelené ptáčky rozstřelený ptáček recept veprove ptacky ptacci recept roztřelení ptáčci recept na ptáčky z veproveho masa rozstrelene ptacky španělské ptáčky z vepřového recept rozstřelené ptáčky ptáček z vepřového masa rozstreleny spanelsky ptacek recept rostřelený ptáček rostřelení ptáčci španělský ptáček recept z vepřového masa

Zapomněl/a jsem heslo