Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešný španělský ptáček

Také milujete španělské ptáčky? Pokud stále dumáte, co vařit o víkendu, ale nechcete stát půl dne u sporáku, tento recept vás nezklame. Odpadá zdlouhavé pracné plnění a zatáčení masa. Omáčce to na chuti nijak neubere a vy budete sklízet chválu od celé rodiny.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

23. 3. 2008 12:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 144 kJ / 990 kcal
Bílkoviny135,09 g
Tuky31,99 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 800 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy38,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme podávat s rýží nebo houskovým knedlíkem. Levné a celkem rychlé jídlo!

ZDROJ: http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lenika

16. 10. 2019 13:20

Chutná nám, dělávám.:yes:

ruda43

3. 9. 2019 11:57

Vena 50: Vida,tento mudrlant byl jistě kdysi dekorován řáde Zlaté vařečky
..:-D

Vena 50

13. 1. 2019 10:55

Tady si kuchtové sdělují zkušenosti .Všude na nettu je skupina "osvícených", podle kterých je všechno jiné ŠPATNÉ . Do všeho musí strkat ten svůj čenich ! :-! Jen ONI jsou geniové a tady tito neumí uvařit ani GROG !

Mutsynka

6. 8. 2018 11:14

tyhle rozlítané ptáčky dělala už moje mamka a já je dělám taky. Popravdě já klasický zamotaný španěláky dělala všeho všudy jednou a zařekla jsem se, že nikdy víc. Zrovna dneska jsem tam dala místo juniora párek a salám vysočinu. Mňam Mňam :-Q Jo a my je děláme v papiňáku :-) :yes:

Libulka

2. 7. 2018 12:56

Bez jíšky Knorr, bez maggi, místo měkkého salámu klobása s medvědím česnekem, dnes s těstovinami (rýži jsme měli včera s kuřetem :D), takže netřeba vést spory, recept je jako základní, orientační a každý si drobné detaily vyladí podle sebe. Já jsem zase moc nedbala na servírování <3 tak je to pro mě a že tady budu dávat fotku jsem netušila , ale je to mňamka:yes:

BlaV.

6. 4. 2018 23:15

:no: to raději ten chléb suchý než tohle pozřít

zizala

29. 12. 2017 16:00

cipisek: No, v případě Junioru je každé koruny škoda. :-((

cipisek

29. 12. 2017 13:50

dobrý den ja si myslím že je jedno jaky salám tam přijde, jde o to kolik do jídla chcete vrazit peněz.

milofr

28. 12. 2017 21:57

Paul Sulc: sice nejsem profík ale také mám rád ty zatočené a rád si je i zatočím, moje drahá dělávala také ty rozlítané ale já jí to rozmluvil a dělám je raději sám. Tohle na tom videu bych nejedl vůbec a i kvůli tomu Junioru, do ptáčků (ať jsou zatočené nebo rozlítané) patří pořádný chutný párek krom dalších ingrediencí.

Karel

27. 6. 2017 17:45

Paul Sulc: Víte, že si vytahujete části příspěvků tak, jak se to Vám hodí? Ono totiž "do omáčky nepatří" nebo "dle mého do omáčky nepatří" neznamená vůbec to samé. Vy ten rozdíl necítíte?

Dajda

5. 5. 2017 07:56

Paul Sulc: Kristyna píše, že tam nepatří dle jejího názoru, a já jsem pro, aby se nikomu neupíralo právo říci vlastní názor, zvláště když to udělá slušně. Zajímavé, že Vám hrubé výpady, kterých je zde celá kupa, nevadí, a zasedl jste si právě na Kristynino vyjádření. V tom tedy opravdu velký rozdíl cítím!

Paul Sulc

5. 5. 2017 03:20

DAJDA Vazeny, mate pravdu, pokud reknu, ze neco nepouzivam, je to jen oznameni, to je v poradku. Pokud ale reknu, ze ''to tam nepatri'', to uz oznameni neni, to je direktiva, co se ma, a co se nema. Vy ten rozdil necitite?

Kubulaakubakubikula

4. 5. 2017 09:16

hadropletka: Pokud vás nebaví balit, zkuste z mletého. Je to méně pracné a hlavně není potřeba hodinu dusit. Prostě si z mletiny uděláte placku jako na karbanátek, jen nižší a větší, pak už je to stejné jako z kravičky...

casino

4. 5. 2017 08:06

No, v postupu bych vyčenžoval body 3 a 4 :-)

Dajda

4. 5. 2017 05:17

Paul Sulc: Kristýna nedělá nic jiného, než že říká, co používá ona sama! Neradí, nezakazuje, jen sděluje svůj názor. Nezapomínejte prosím, že tahle rubrika obsahuje komentáře k receptům a je podřazena rubrice Diskuze. Diskutovat, co dávám do jídla, se snad ještě smí, ne?

1 2 3 4 6 9 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rozlítané španělské ptáčky rozlítaní ptáčci falešné ptáčky falešní ptáčci rozlitane ptacky rozlítané ptáčky recept recept na rozlitane ptacky rozlitani ptacci recept španělské ptáčky falešní ptáčci recept omáčka rozlítaní ptáci recept na falešné ptáčky rozlítaní ptáčci z vepřového recept na rozlítaný ptáčky rozlitany ptacky rozlítané španělské ptáčky z vepřového ptáčky recept rozlítané španělské ptáčci rozlítaný ptáčci falešný ptáčky

Suroviny: maso hovězí, vejce, okurka čerstvá, špek, junior, cibule, hořčice plnotučná, mouka hladká, jíška tmavá instantní, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Falešný španělský ptáček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DLn