jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Bretaňské fazole

Bretaňské fazole
nahoru
Bretaňské fazole Bretaňské fazole Bretaňské fazole Bretaňské fazole Bretaňské fazole
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Luštěniny
Doba přípravy Doba přípravy: 10 minut
Počet porcí Počet porcí: 2

Suroviny:

konzerva fazule, 1 pl paradajkoveho pretlaku, ostry kecup, sladky kecup, 1 cibula, 3 struciky cesnaku, olej, mleta cervena paprika, majoranka, 2 pl hladkej muky.

Postup přípravy receptu

na oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu a pridame muku...zasypeme bohato majorankou a mletou cervenou paprikou...pripravime si taku vonavu zasmazku....zalejeme nalevom z fazulovej konzervy a pridame aj fazulu...rozmiesame..pridame lyzicu pretlaku, po dvoch pl kecupu. ak je nam to velmi huste, tak doriedime troskou vody. nakoniec pretlacime cesnak. navrch mozeme pridat opecenu udeninu. jeme s chlebom

Poznámka

ja davam aj stiplavu cervenu papriku .

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
23 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Bretaňské fazole"

autor: janatka
vloženo: 14.11.2013 13:20:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikVyzkoušeno a moc dobré.Přidala jsem uzenou mletou papriku a nemá to chybu ta udělá takový šmak super!!!!!!!!!!!!!smajlik

autor: Lucka F.
vloženo: 19.03.2013 12:44:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak i já se přidávám ke kladnému hodnocenísmajlik U nás doma se dělají Bretaňské fazole docela pravidelně a většinou z červených fazolí v plechovce, ale dnes jsem trochu odbočila z postupu na který jsem zvyklá a udělala bílé a zbytek podle tohoto receptu a na radu ostatních vyzkoušela oregáno a je to mňamka. Na závěr jsem na cibulce osmahla nakrájené uzené a přidala do kastrůlku k fazolím a jsem spokojenásmajlik

autor: Romana (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.05.2012 17:26:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbornésmajlik

autor: Alcakv
vloženo: 30.03.2012 11:00:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chutnalo smajlik

autor: ella1
vloženo: 31.07.2011 07:39:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to vynikající,jen u nás by konzerva fazolí neprošla,musím vždycky uvařit celý sáček,po čichu dojde totiž s kastrůlkem i soused smajliksmajlikbodík letí smajlik

autor: ne.ver
vloženo: 16.06.2011 20:45:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bylo mi jasne, ze je to dobre, tak jsem to dnes udelala k obedu a melo to uspech. Pouzila jsem taky oregano, protoze se mi tam pocitove vic hodi.smajlik

vloženo: 23.11.2010 15:51:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mňam smajliksmajlik

autor: mourynka
vloženo: 11.10.2010 12:07:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za výborný recept.smajlikPosílám bodík.smajlik

autor: mirca75
vloženo: 28.11.2009 15:02:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbušnásmajlikjestli dovolíš,přidám k tobě fotky "tvých" fazolísmajlik.Jak už jsem jednou psala,dělám jako ty,jen nezahušťuji a dochucuji oregánemsmajlik.Minule jsem je dělala k obědu a vzpoměla jsem si u nich na tebesmajlik.Boďku už jsem dala minule,tak teď jen ty fotečkysmajlik-kdyby vadili,tak dej vědět-smáznusmajlik.

autor: kačenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2009 19:55:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmmm....vypadá to moc dobře...smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jenda1
vloženo: 28.06.2009 10:41:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám uloženo, určitě takovou rychlovku někdy použijismajlik.
Posílám bodíka.smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 28.06.2009 10:10:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbušnásmajliktak v sekané by mi tedy taky nechutnalasmajlik.A srovnání Oregano-Majoránka snad ani není možnésmajlik,vždť každá bylinka je dost specifická s ojedinělou chutí-alespoň pro měsmajlik.Oregano používám hlavně do italské a částečně i luštěninové kuchyně(hlavně na fazole) a majoránku do mletých mas,skopového masa,polévek,..aj.Hlavně mám tu možnost si je pěstovat na bylinkovém záhonku a tak mám vždy po ruce čerstvé a tudíž nádherně voňavésmajlik.Jejdasmajlik jsem se nějak rozepsala,tak už končím a jdu slintat nad fazolovými fotečkamismajliksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 28.06.2009 08:57:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mne dosla minule majoranka a tak som do fasirky (sekana) dala oregano...manzel v poho...ale ja...ja som to vobec nemohla jest...tak mi tam to oregano vadilo....tak som uz velmi opatrna.....uz neverim tym reciam, ze majoranku mozno nahradit oreganom, ze su si podobne...smajlik

autor: spagetka
vloženo: 28.06.2009 08:53:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle dělávám jen s jiným kořením - tymián, pepř, oregano apak už stejně.smajliksmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 28.06.2009 08:08:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

VýbušnásmajlikDělám,milujeme je,jsou skvostné(jen místo majoránky dávám oreganosmajlik)-takže bez dlouhých řečí letí boďka jako hromsmajliksmajlik

autor: janatka
vloženo: 27.06.2009 21:55:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to určitě vyzkouším.Už mám recept který dlouho sháním,protože to dětem chutná v jídelně a já nevědala jak se to dělá.Použiji fazole v rajčatové omáčce.

autor: pipre
vloženo: 27.06.2009 21:41:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fazole v konzervě používám k přípravě polévek, přílohy a také nahusto s párkem a chlebem, když potřebuji něco narychlo, protože se nepotřebují dlouho vařit smajlikTento recept určitě použiji. Bodíksmajlik

autor: Patricie
vloženo: 27.06.2009 21:01:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle vůbec neznám, ale ukládám a vyzkouším. Vypadá recept zajímavě.+smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

recepty fazole na husto fazole recept fazole z konzervy fazole z konzervy čím nahradit tymián fazole recepty recepty fazole z konzervy fazole z konzervy recepty recept bretaňské fazole bretaňské fazole bretaňské fazole recepty fazole z konzervy recept čím nahradit oregano recepty fazole jak dlouho vařit fazole fazole v konzervě recepty bretanské fazole z konzervy recept recept fazole na husto recept na fazole po bretansku fazole v konzervě recept bretaňské fazole s uzeninou bretaňská omáčka jak vařit fazole brataňské fazole recept na fazole z konzervy cim nahradit majoranku recepty fazole v konzervě bretaňské fazole s párkem fazole v konzervě fazole po bretansku fazole na husto bretansky fazole fazole bretanské fazole s párkem recept fazole konzerva recept na bretaňské fazole fazole nahusto bretanské fazole recept bretoňské fazole recept recepty bretanske fazole bretoňské fazole bílé fazole po bretaňsku




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz