jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Bretaňské fazole

Bretaňské fazole
nahoru
Bretaňské fazole Bretaňské fazole Bretaňské fazole Bretaňské fazole Bretaňské fazole
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Luštěniny
Doba přípravy Doba přípravy: 10 minut
Počet porcí Počet porcí: 2

Suroviny:

konzerva fazule, 1 pl paradajkoveho pretlaku, ostry kecup, sladky kecup, 1 cibula, 3 struciky cesnaku, olej, mleta cervena paprika, majoranka, 2 pl hladkej muky.

Postup přípravy receptu

na oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu a pridame muku...zasypeme bohato majorankou a mletou cervenou paprikou...pripravime si taku vonavu zasmazku....zalejeme nalevom z fazulovej konzervy a pridame aj fazulu...rozmiesame..pridame lyzicu pretlaku, po dvoch pl kecupu. ak je nam to velmi huste, tak doriedime troskou vody. nakoniec pretlacime cesnak. navrch mozeme pridat opecenu udeninu. jeme s chlebom

Poznámka

ja davam aj stiplavu cervenu papriku .

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
23 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Bretaňské fazole"

autor: janatka
vloženo: 14.11.2013 13:20:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikVyzkoušeno a moc dobré.Přidala jsem uzenou mletou papriku a nemá to chybu ta udělá takový šmak super!!!!!!!!!!!!!smajlik

autor: Lucka F.
vloženo: 19.03.2013 12:44:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak i já se přidávám ke kladnému hodnocenísmajlik U nás doma se dělají Bretaňské fazole docela pravidelně a většinou z červených fazolí v plechovce, ale dnes jsem trochu odbočila z postupu na který jsem zvyklá a udělala bílé a zbytek podle tohoto receptu a na radu ostatních vyzkoušela oregáno a je to mňamka. Na závěr jsem na cibulce osmahla nakrájené uzené a přidala do kastrůlku k fazolím a jsem spokojenásmajlik

autor: Romana (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.05.2012 17:26:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbornésmajlik

autor: Alcakv
vloženo: 30.03.2012 11:00:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chutnalo smajlik

autor: ella1
vloženo: 31.07.2011 07:39:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to vynikající,jen u nás by konzerva fazolí neprošla,musím vždycky uvařit celý sáček,po čichu dojde totiž s kastrůlkem i soused smajliksmajlikbodík letí smajlik

autor: ne.ver
vloženo: 16.06.2011 20:45:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bylo mi jasne, ze je to dobre, tak jsem to dnes udelala k obedu a melo to uspech. Pouzila jsem taky oregano, protoze se mi tam pocitove vic hodi.smajlik

vloženo: 23.11.2010 15:51:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mňam smajliksmajlik

autor: mourynka
vloženo: 11.10.2010 12:07:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za výborný recept.smajlikPosílám bodík.smajlik

autor: mirca75
vloženo: 28.11.2009 15:02:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbušnásmajlikjestli dovolíš,přidám k tobě fotky "tvých" fazolísmajlik.Jak už jsem jednou psala,dělám jako ty,jen nezahušťuji a dochucuji oregánemsmajlik.Minule jsem je dělala k obědu a vzpoměla jsem si u nich na tebesmajlik.Boďku už jsem dala minule,tak teď jen ty fotečkysmajlik-kdyby vadili,tak dej vědět-smáznusmajlik.

autor: kačenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2009 19:55:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmmm....vypadá to moc dobře...smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jenda1
vloženo: 28.06.2009 10:41:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mám uloženo, určitě takovou rychlovku někdy použijismajlik.
Posílám bodíka.smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 28.06.2009 10:10:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbušnásmajliktak v sekané by mi tedy taky nechutnalasmajlik.A srovnání Oregano-Majoránka snad ani není možnésmajlik,vždť každá bylinka je dost specifická s ojedinělou chutí-alespoň pro měsmajlik.Oregano používám hlavně do italské a částečně i luštěninové kuchyně(hlavně na fazole) a majoránku do mletých mas,skopového masa,polévek,..aj.Hlavně mám tu možnost si je pěstovat na bylinkovém záhonku a tak mám vždy po ruce čerstvé a tudíž nádherně voňavésmajlik.Jejdasmajlik jsem se nějak rozepsala,tak už končím a jdu slintat nad fazolovými fotečkamismajliksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 28.06.2009 08:57:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mne dosla minule majoranka a tak som do fasirky (sekana) dala oregano...manzel v poho...ale ja...ja som to vobec nemohla jest...tak mi tam to oregano vadilo....tak som uz velmi opatrna.....uz neverim tym reciam, ze majoranku mozno nahradit oreganom, ze su si podobne...smajlik

autor: spagetka
vloženo: 28.06.2009 08:53:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle dělávám jen s jiným kořením - tymián, pepř, oregano apak už stejně.smajliksmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 28.06.2009 08:08:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

VýbušnásmajlikDělám,milujeme je,jsou skvostné(jen místo majoránky dávám oreganosmajlik)-takže bez dlouhých řečí letí boďka jako hromsmajliksmajlik

autor: janatka
vloženo: 27.06.2009 21:55:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to určitě vyzkouším.Už mám recept který dlouho sháním,protože to dětem chutná v jídelně a já nevědala jak se to dělá.Použiji fazole v rajčatové omáčce.

autor: pipre
vloženo: 27.06.2009 21:41:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fazole v konzervě používám k přípravě polévek, přílohy a také nahusto s párkem a chlebem, když potřebuji něco narychlo, protože se nepotřebují dlouho vařit smajlikTento recept určitě použiji. Bodíksmajlik

autor: Patricie
vloženo: 27.06.2009 21:01:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle vůbec neznám, ale ukládám a vyzkouším. Vypadá recept zajímavě.+smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

bretoňské fazole recept fazole na husto fazole z konzervy recepty fazole v konzervě recept bretaňské fazole recepty bretanske fazole bretaňské fazole s párkem recepty fazole na husto čím nahradit oregano fazole z konzervy recepty fazole v konzervě recepty bretaňské fazole fazole po bretansku jak vařit fazole bretaňské fazole s uzeninou brataňské fazole recept fazole z konzervy recepty fazole fazole bretanské recept na fazole po bretansku fazole konzerva bretanské fazole z konzervy recept fazole z konzervy recept cim nahradit majoranku čím nahradit tymián recepty fazole z konzervy bretaňská omáčka fazole bretanské fazole recept jak dlouho vařit fazole bílé fazole po bretaňsku fazole s párkem recept fazole recepty fazole na husto bretaňské fazole recepty fazole v konzervě recept fazole nahusto bretansky fazole recept na bretaňské fazole fazole v konzervě bretanske fazole s masem recept na fazole z konzervy




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz