Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 1 názor

Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

70 dkg rybího filé
40 dkg bílých fazolí
4 lžíce oleje
2 lžíce másla
20 dkg vařených brambor
2 nastrouhané cibule
2 lžíce citrónové šťávy
lžička polévkového koření
lžička mletého kari
sůl
mletý pepř
lžička jemně sekané máty
0,1 l vína
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a víno.

  2. Mezitím dáme do osolené vody s citrónovou šťávou pozvolna vařit filé.

  3. Uvařené fazole s brambory přendáme na mísu a rybím filé obložíme. Poklademe kousky másla a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)

  • Paprika Paprika

    Toto jídlo mně nijak neoslavilo, ale manžel to snědl a říkal, že mu to chutnalo. Inu není recept ten, aby chutnal lidem všem ;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo