

Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Suroviny
- 70 dkg rybího filé
- 40 dkg bílých fazolí
- 4 lžíce oleje
- 2 lžíce másla
- 20 dkg vařených brambor
- 2 nastrouhané cibule
- 2 lžíce citrónové šťávy
- lžička polévkového koření
- lžička mletého kari
- sůl
- mletý pepř
- lžička jemně sekané máty
- 0,1 l vína
Postup přípravy receptu
Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a víno.
Mezitím dáme do osolené vody s citrónovou šťávou pozvolna vařit filé.
Uvařené fazole s brambory přendáme na mísu a rybím filé obložíme. Poklademe kousky másla a podáváme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
-
cmeli60: co pařáček???
-
casino: Ale to já se prsím, vařit rybu moc fakt neumím a nestydím se za to ...
-
cmeli60:
Do jisté míry máte pravdu...
No, rcp je s VAŘENOU rybou, a pokud filé nedokáži uvařit tak akorát, tak bych se tím moc neprsil, že -
Maso jsem raději osmažil na olivovém oleji a posypal mírně kořením na ryby. Na vodní rozbředliny nejsme zvědaví ....
-
Toto jídlo mně nijak neoslavilo, ale manžel to snědl a říkal, že mu to chutnalo. Inu není recept ten, aby chutnal lidem všem