Čína wok s jasmínovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 968 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 411,65 g |
Tuky | 18,70 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 963 mg |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čínu podáváme s jasmínovou rýží.
Přeji dobrou chuť :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2017 12:53
maso ať je jakékoliv na čínu by se mělo nejdříve promíchat se škrobema a potom s bílkem. To dává tomu masu tu pravou klouzavou strukturu i když je krásně osmažené.Nikdy bych do pánve nedal maso bez této úpravy. to co vidím na obrázku silně připomíná lečo.
9. 10. 2017 12:51
MiskaM: pokud jste použila škrob i glutamát, je potřeba to rozepsat srozumitelně (na samostatné řádky) - prosím, opravte si to
9. 10. 2017 12:37
casino: tak příště napíšu jen bramborový škrob to bude snad stačit ne
9. 10. 2017 12:34
Čína wok s jasmínovou rýží
No, pod název "čína" se schová kdeco jak v surovinách, tak v postupu...
MiskaM:
"bramborový škrob (glutamát)"
Jak je to tedy s tím glutamátem?
Já vím, že víte ale proč to tak blbě píšete, he?
No, pod název "čína" se schová kdeco jak v surovinách, tak v postupu...
MiskaM:
"bramborový škrob (glutamát)"
Jak je to tedy s tím glutamátem?
Já vím, že víte ale proč to tak blbě píšete, he?
9. 10. 2017 12:15
bofinka: škrob se dává aby se s nim zahustila jidla nekdy použiju jíšku ale do Číny jsem dala škrob ten davam často
9. 10. 2017 12:11
Neco jako dusene maso na zelenine, zahustene skrobem .
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 13 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 1 hodinou
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 2 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 2 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 2 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 2 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 5 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 5 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: cina wok wok cina čína s rýží kuřecí wok omáčka k rýži wok panev s rýží pravá čína s rýží recepty kureci čína s ryzi pravá čína s rýží wok cina recept jiska do číny čína na wok úprava zeleniny wok čína s rýži recept recept s ryzi čína vok wok omáčka s ryzí ryze s činou recept čína s rýží recept na pravou čínu
Suroviny: prsa kuřecí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, protlak rajčatový, pórek, zelená nať, rajče cherry, škrob bramborový, voda, sůl, pepř, kukuřice
Čína wok s jasmínovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEv2
6 názorů