Čína s rýžovými nudličkami a rýží

lenka Kuchařka:

Drůbeží maso 1 názor

21

Suroviny

Tácek kuřecích řízků lepší jsou chlazené
2 červené papriky
kápie
zelená paprika
worčestrová omáčka
trochu rýžových nudlí
olej
pepř
sůl
kvalitní rýže
cibule
hřebíček
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na kousky pokrájíme balíček kuřecích řízků, lehce osolíme, opepříme a posypeme solamylem, necháme v lednici alespoň 2 h odpočívat.

  2. Mezitím pokrájíme červenou papriku nebo kápii na malé kousíčky, podle chuti i zelenou papriku. Na podzim ráda vařím z cukety, proto ji můžete taky použít.

  3. Tento oběd trvá zhruba 3/4 hodiny, proto stačí na přípravu jen pár minut.

  4. Rýži uvaříme podle návodu na obalu, dávám do vody oloupanou cibuli s 2 hřebíčky.

  5. Na trochu rozpáleného oleje nasypu masíčko, orestuji do hněda, přidám worčestrovou omáčku, zeleninu a ještě osmažím.

  6. Aby bylo kuřecí maso opravdu opečené, ještě ho trochu podliji kapkou vody a po vypečení přisypu připravené rýžové nudle.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čína s rýžovými nudličkami a rýží

  • LenaT LenaT

    Ty nudle nevaříš předem? Na většině-co se mě dostaly do ruky-je upozornění ovařit a vylít vodu, pak dát až do pokrmu...

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo