Pudinkový jablečník
Suroviny
Porce: 15 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 500 kJ / 2 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,69 g |
Tuky | 125,94 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 655 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 396,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2020 13:21
Michaela Medkova: moc a moc vám děkuji.
16. 10. 2019 18:31
Lenika: Děkuji, máte ho nádherný.
16. 10. 2019 12:57
Dobrá buchta, rychlovka co neurazí.
2. 12. 2018 19:49
Eja57: Já používám Heru máslová chuť , máslo také.
Michaela Medkova: Moc děkuji potěší to.
Michaela Medkova: Moc děkuji potěší to.
2. 12. 2018 17:16
Nevím, jestli autorka odpoví, ale prozkoumala jsem její recepty na pečení a VŠUDE je Hera...tam, kde bych já dala určitě máslo. Má to nějaký důvod? Kromě financí? Ano, jsou recepty, kde je Hera asi lepší než máslo - třeba těsto na závin, ale podle mne těch receptů je minimum.
2. 12. 2018 16:38
Dnes jsem pekla tento jablecnik a je moc dobrý,dekuji za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 9 minutami
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 47 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 3 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Výbušné
Renda95 uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pudinkový krém s pomocí robota s námi zvládne každý. Zkuste to jako profesionálové
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Tématické fráze: jablečník recept jablečník s pudinkem jablecnik s ludinkem pudinky
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, tuk hera, cukr moučkový, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko, kypřící prášek do pečiva, jablko, tuk hera, cukr skořice
Pudinkový jablečník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1AA3
6 názorů