Nakládaný bůček Habunda
Vyzkoušejte tento lehce pikantní nakládaný bůček. Je výborný k pečivu jako chuťovka, nebo si ho můžete dát jen tak. Přestože je doba přípravy poměrně dlouhá, výsledek rozhodně stojí za to.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 073 kJ / 3 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,89 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 7,05 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 132,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2024 12:34
magdalenka: Bol ponorený. Predtým som ho vložil najprv do vriacej vody a chvíľu povaril aby sa uzavrel. Nechcel som ho dávať do studenej vody aby sa z neho nevyvarila všetka chuť. Medzitým sa mi zohriala voda v PH aj s cibuľou, koreninami a pár strúčikov cesnaku, do ktorej som takto obarený bôčik vložil. Potom sa varil na LOW asi 4 hodiny.
19. 2. 2024 12:22
kimlo: v PH to musí byť celé ponorené vo vode? Ďakujem.
19. 2. 2024 09:59
Výborné! Varil som v PH a namiesto medu som použil worchester. Vďaka za recept! Prikladám foto...
5. 5. 2022 11:51
Dávám pochvalu a foto, do vaření jsem přidala feferonu a chilli, aby to prošlo do masa, 10 dnů jsem nevydržela, dnes je to šestý den a já mám polovinu snědenou dcera, která nejí vůbec vepřové maso, neodolala a ochutnala, říká, že je to super, TOP a to je velké uznání. Dnes to bude koštovat její přítel, věřím, že bude stejně nadšený a spokojený. Díky za recept, určitě budu dělat častěji
1. 12. 2020 14:50
mika59: Tak pokud chutnal, tak jsem rád. Já osobně mám raději sladší, proto více medu... Ale jak píšete, každý má jiné chutě a jídlo si přispůsobí podle svých chutí...
7. 7. 2020 14:56
Bůček jsem nakládala, tenhle je sedmidenní, přidala jsem pepř a ubrala med. Vařila jsem v pomalém hrnci 3,5 hodiny. Je jak máslo. Přidala jsem foto i bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 2 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 14 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 32 minutami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 1 hodinou
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
snejkee uvařil před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 3 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 4 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 6 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 11 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 11 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný bůček na medu nakladany bok v paprice bůček jako chuťovka nakládaný bůček na na medu nakladany uzeny bůček
Suroviny: bok vepřový, sůl, med, paprika sušená sladká, česnek, bobkový list, koření nové koření, cibule, voda, chilli
Nakládaný bůček Habunda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyK
6 názorů