Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček - Pantůček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, + několik dní odležení v chladničce)

27. 12. 2008 21:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 817 kJ / 3 302 kcal
Bílkoviny146,18 g
Tuky297,54 g
Vláknina3,29 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,25 g
Sacharidy8,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

21. 1. 2017 12:38

alenanedved: Je to už pěkně starý recept, který se šířil všude možně. Třeba i v menších úpravách. ;-)

alenanedved

19. 1. 2017 16:22

Recept znám a je moc dobrý a hlavně opravdu chutná!

kudlova3

16. 5. 2010 16:57

:-p:-p také ho takto dělám :-p:-p:-K:yes:

petrzelka

16. 5. 2010 14:00

Dělám podobně,tak jsem nepřidávala nový recept.Vařím maso zrovna s mrkví,petrželkou a cibulí.Tak nám zbyde ještě supr polívka;-).Posílám bodík:yes:

michsamant

17. 2. 2010 05:29

:yes::yes::yes::yes:

Petrr

4. 7. 2009 07:16

Tento recept znám a je to moc dobré,nemá to chybu dávím bodík.:yes::yes:

slunce

29. 1. 2009 11:13

mám uloženo tohle někdy udělám už teď mám na to hroznou chuť :-p:-p:yes:

Merylas

29. 12. 2008 16:16

Světlano :yes: Jsem ráda, že jsi přidala fotku ;-) Raději nahlížím do jiných talířů, než do svých :-D

maris

29. 12. 2008 11:19

Svetlana: Pantůček je fešák:yes::yes::-D

Svetlana

29. 12. 2008 11:06

...dovolila jsem si vložit taky fotku...je ze švédského stolu z narozeninové oslavy...zkuste "to" na Silvestra...je to mňamka...

Jikotka

28. 12. 2008 20:17

Jo,jo,taky tohle milujeme:-p:-p:-!

Merylas

28. 12. 2008 15:13

Jani, jak píše Amira, je to jedna až jedna a půl lžičky ;-) V původním receptu není psáno kolik soli, tak jsem dávala tak nějak podle úvahy. Ale příště bych dala tu jednu a půl při vaření a jednu do směsky. A toho koření jsem dávala zarovnanou lžičku. Chce to poprvé vyzkoušet a jestli zachutná, tak příště si už koření, česnek a sůl upravit podle své chuti. A taky se mi třeba líbí varianta, co popsala Špagetka, je použito takové naše tradiční koření. Chce to vyzkoušet, každému třeba nemusí chutnat A jestli připravuješ na Silvestra, tak to je tak akorát :-D

JanaDorazinova

28. 12. 2008 14:24

Amira díky moc, jsem si říkala, že 11 lžiček je hodně!:-)

Amira

28. 12. 2008 14:18

To Jana: 1-11/2 lžičky soli, to, myslím, bude jedna až jedna a půl lžičky.

JanaDorazinova

28. 12. 2008 13:07

Merylas, já jdu na to, byl by na Silvestra, že?:-p Jen prosím tě, píšeš o jedné lžičce a není mi jasné 1- 11/2 lžičky soli:-/ krásně to tady popisuješ, prosím tě, zasvěť kuchařskou kolegyni mdlého rozumu!:-)):-D Díky předem, zatím jdu vytáhnout ten bůček z mražáku!;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: nakladani masa na uzeni nakládání bůčku na uzení vařený bůček nakládání bůčku bůček nakládání masa na gril uzení bůčku recept recepty bůček bůček v alobalu buček vařený jak udit bůček nalozeny bucek udíme bůček recept na uzení bůčku uzení masa nakládání uzení bůčku postup nakládání masa při uzení marinovaný bůček nakládání masa jak upravit bůček

Suroviny: bůček, sůl, bobkový list, pepř celý, česnek, sůl, česnek, koření kari, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, omáčka worcesterová, tabasco

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček - Pantůček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82ng