Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Nakládaný hermelín s chilli papričkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2013 20:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 346 kJ / 1 278 kcal
Bílkoviny95,01 g
Tuky93,45 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 4,54 g
Sůl12,00 g
Sacharidy13,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

malinke-kote malinke-kote

21. 1. 2013 09:22

finneta: nechápu o co ti jde .... moje brambory jsou speciální recept, který jsem si vymyslela tak nechápu proč bych se jako nemohla podělit ... od toho tu tyto stránky jsou ... aby sem každý vložil recept, který tu ještě není a mohl se tak pochlubit svým výtvorem ... někdo to hold ocení a někdo ne .... a no a že tu je soutěž? i kdyby tu nebyla tak to sem vložím ....

finneta

21. 1. 2013 09:14

kotě, hlavně že sem bez rozmyslu házíš recepty. na brambory, na tenhle hermelín i ostatní - to tu je xkrát. ale co, je soutěž, tak se zbytečně neobtěžuješ. a nezapomeň napsat, že je ti to jedno:no::no:

mira

21. 1. 2013 01:44

magdalenka: Totožný recept zde není. Po zadání všech surovin nacházejících se v tomto receptu mi vyhledávač vyhodí další 2 recepty, ovšem s dalšími ingrediencemi. Samozřejmě, že nakládaných hermelínů je zde spousta, ale o to přeci jde, aby si každý našel ten, který mu bude vyhovovat. Ano, princip přípravy je vždy stejný; hermelín naložit do oleje. Různých úprav mas je zde také spousta, lišící se pouze v tom, že jednou je tam kupříkladu kmín, a podruhé ne, nebo místo mrkve se dá kupříkladu hrášek, atd. I princip přípravy masa je téměř vždy stejný; tepelně ho zpracovat, aby bylo poživatelné. Přesto záleží na každé drobnosti, a přidání každé ingredience v předepsaném množství, aby byl konečný výsledek přípravy, a chuťový vjem dokonalý. Kdyby se každý řídil Vaším názorem, a nepřidal sem recept, který by se mu byť jen v základu zdál podobný, jako už zde recept zveřejněný, tak by zde nebylo více než 29000 receptů, ale stěží 500, a tyto stránky by pravděpodobně byly odkázány k zániku.

malinke-kote malinke-kote

20. 1. 2013 23:25

magdalenka: nic prosit ale já do vyhledávače zadávám zda tu nějaký takový recept není a nakládaných hermelínu je spousta druhů tak nevidím důvodp roč bych nemohla tento náš sem také vložit tak jako máš několik druhů neboli způsobů brambor ... to potom tu může být jenom jeden druh brambor a víc ne ... já si nemyslím že je to špatné vložit sem svůj vlastní recept s nakládaným hermelínem .. třeba přítelovi jinačí nechutná a tento má rád tak jako třeba nakládané utopence ... také to dělá každý jinak a chutově je to pokaždé jiné ... vím že tu pár nakládaných hermelínů je ale je spousta druhů takže jsem enviděla důvod proč to sem nedat .... když je to vlastně přítelovo výmysl a jen tak nikde takový zrovna není psaný a přeci nebudu přidávat fotografii úplně do jiného receptu hermelínu když se chci s naším výtovrem pochlubit ...

magdalenka magdalenka

20. 1. 2013 23:19

malinke-kote: Vyhľadávač je tu vymyslený preto, aby pred pridaním receptu si užívateľ zistil, či tu už recept náhodou nie je. Preto by si to mala urobiť, určite nie kvôli mne. Si tu nedávno, takže ak máš záujem, určite zistíš, aké sú tu pravidlá. Trochu si to môžeš okukať, ako to robia aj iní. A možno sa aj zabývaš a budeš sa tu cítiť dobre.
A nemyslím si, že recept si stiahla z Internetu. Len si pozri, koľko receptov na nakladaný Hermelín tu je. Odlišujú sa len v maličkostiach, princíp je ten istý - syr naložený v oleji s koreninami alebo cesnakom, cibuľou či chilli. A keďže nováčkovia chrlia recepty bez použitia vyhľadávača, pribúdajú duplikáty a podobné, prípadne často aj identické recepty. Nejako neobohatia tento web. Len zapadnú a stáva sa to tu neprehľadným. Ale niekomu v súťaži pribudnú body.

malinke-kote malinke-kote

20. 1. 2013 22:28

magdalenka: nevím proč bych to měla urobit když tento recept je náš a ne stažený z internetu a tady ten recept není .. tento recept si vymyslel můj přítel. On má nakládané hermelíny rád ... já to nejím .. já pouze použila jeho vlastní recept ... :-// kdyby byl stažený tak bych hledala abych sem vložila odkaz že je aj na jiných stránkách ... ale u tohoto je to zbytečné ... a zda někde na stránkách je, tak je možné že ho už vložil někdy někde přítel, co já vím :-S

magdalenka magdalenka

20. 1. 2013 21:19

Skúsila si použiť vyhľadávač pred pridaním receptu?

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2013 21:12

Jo, to by mi chtnalo!!:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: nákladný hermelin papriky chili nakládání do oleje nakladaný česnek s chilli chilli papričky v oleji recept recepty s chilli paprickami nakládání chilli papriček nakládaný hermelín v oleji chilli papričky v oleji náklady hermelín příprava nakládaného hermelinu chilli papričky recept nakládaný hermelín recept chilli papričky recepty nakládaný hermelín s paprikou recept nakladany hermelin jak naložit chilli papričky jak naložit hermelín recepty z chilli papriček nakládání chilli papriček do oleje nakládání papriček

Suroviny: sýr hermelín, chilli paprika čerstvá, cibule, česnek, paprika sušená sladká, olej, pepř celý

TopRecepty.cz

Nakládaný hermelín s chilli papričkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/50QX