Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Pokud máte doma zmrzlinovač, neváhejte a pusťte se do přípravy lahodně osvěžující zmrzliny, s příchutí třešně a rebarbory. Tato kombinace chutí vás zajisté okouzlí a zpříjemní parné letní dny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 30,60 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 74,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou. Cukr dáme dle vlastní chuti. Někdy se stane, že se zmrzlina neudělá moc tuhá, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2019 10:50
cathleen: Já bych měnila moc ráda, za Tvé pečivo vždy A díky.
14. 6. 2019 17:24
14. 6. 2019 08:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 32 minutami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 40 minutami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 53 minutami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 2 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 5 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, tvaroh, smetana ke šlehání
Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AZB7
3 názory