Obalovaná tlačenka
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2016 15:29
pro všechny podivující se - samozřejmě, že se tlačenka rozteče, ale to přece i sýr, když děláte klasiku smažák, proto je třeba udělat dvoj obal, jako u sýra...
24. 10. 2014 23:49
Prpcek:
No, buďto se ta tlačenka jen rafinovaně tvářila... ááá nééébo jste něco udělal blbě, což je pravděpodobnější
Měl jsem tu jedinou větou napsaný rcp http://www.labuznik.cz/recept/smazena-tlacenka-tak... ale jako typický podobňák jsem ho nechal anihilovat...
No, buďto se ta tlačenka jen rafinovaně tvářila... ááá nééébo jste něco udělal blbě, což je pravděpodobnější
Měl jsem tu jedinou větou napsaný rcp http://www.labuznik.cz/recept/smazena-tlacenka-tak... ale jako typický podobňák jsem ho nechal anihilovat...
24. 10. 2014 17:01
Neodolal jsem a vyzkoušel. Z tlačenky, která za studena vypadala dobře, vyteklo na pánvi tolik rosolu, že smažení přešlo v dušení. Třeba to bylo tlačenkou, ale znovu to zkoušet nebudu.
5. 12. 2009 20:27
Při tomto receptu jsem si vzpomněla,jak mi kamarádka ze Slovenska posílala zabíjačku v konzervě.Já myslela,že je to polévka tak jsem to rozehřála až pak jsem na druhé straně plechovky zjistila,že to byla tlačenka.Neumím si představit,že bych ji teda obalila,ale když jsme to mohli mít jako polévku,proč ne jako řízky.
16. 8. 2009 20:22
Ivčo - měla jsem tlačenku hodně libovou, je to vidět na fotkách. A na fotce řezu hotového pokrmu je vidět, jak je ten okolní rosol rozpuštěný a vsáklý zevnitř do trojobalu, který byl samozřejmě dvojitý. Ke konci smažení to na jednom místě povolilo a trochu si zasyčela - potvora
Jak to chutnalo nemám ponětí, protože jsem to nejedla, ale manžel si to pochvalovat (viz. komentář dole).
Jak to chutnalo nemám ponětí, protože jsem to nejedla, ale manžel si to pochvalovat (viz. komentář dole).
16. 8. 2009 19:46
Musím přiznat, že tohle určitě zkoušet nebudu.
Nedovedu si představit, že se v trojobalu zahřátá tlačenka nerozteče. Pokud je ovšem skutečně poctivá. Jednou jsem zkoušela rozmrazit tlačenku v mikrovlnce, a byť na poloviční výkon (400 W), po chvíli jsem měla zabíjačkovou polévku. Ale to byla naše domácí tlačenka
Popravdě, mně v dvojitém trojobalu vyteče i sýr...
Nedovedu si představit, že se v trojobalu zahřátá tlačenka nerozteče. Pokud je ovšem skutečně poctivá. Jednou jsem zkoušela rozmrazit tlačenku v mikrovlnce, a byť na poloviční výkon (400 W), po chvíli jsem měla zabíjačkovou polévku. Ale to byla naše domácí tlačenka
Popravdě, mně v dvojitém trojobalu vyteče i sýr...
13. 8. 2009 19:48
Výborné,výborné.Recept znám již dlouho a dnes jsem jej poprvé ochutnal.Musím přiznat,že jsem překvapen novou chutí tlačenky(světlé)
Jako příloha použit recept Brambory na psa a tímto se z toho stala přímo mana nebeská
Tonda - u Papriky na dobré večeři
Jako příloha použit recept Brambory na psa a tímto se z toho stala přímo mana nebeská
Tonda - u Papriky na dobré večeři
19. 7. 2009 07:31
Nic proto novému receptu. Včera večer jsem měl tlačenku (krvavou i světlou) s cibilí a octem. Ale tady bych snesl fotečku, abych měl lepší představu a mohl bych dát bodík. Jinak jsem dost nedůvěřivej. Ale bral bych to. Václav.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 11 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 23 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 37 minutami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 58 minutami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 1 hodinou
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 3 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 3 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 5 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
16 nejlepších receptů na zpracování zabijačkových pochoutek: Necháte se inspirovat?
Další recepty
Tématické fráze: tlačenka v trojobalu smažená tlačenka tlačenka recept domaci tlacenka polévka z tlačenky tlacenka zabíjačková tlačenka pokrmy z tlacenky rizek z tlacenky tlacenka jako rizek polévka s tlačenky domácí tlačenka recept recept na tlačenku jak rozmrazit tlacenku řízky z tlačenky recept na světlou tlačenku krvava tlacenka světlá tlačenka obaloená tlačenka tlačenka světlá
Suroviny: tlačenka, mouka hladká, vejce, strouhanka, mléko, olej
Obalovaná tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qwl
8 názorů