Plněný řízek jako ježek
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je dobré si rohlík pokrájet na nudličky tak 0,3 cm a nechat je mírně usušit, aby nenatáhly tolik tuku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2012 09:19
no jak mi mohla taková mňamka utéct
já vždy řízky před vložením do pánve namáčím ve vajíčku (tvrdím, že se vejce okamžitě srazí a uzavře obal a masíčko zůstane vždy šťavnaté)ale abych ho šoupla do nakrájeného rohlíčku, no to mě věru nenapadlo a tak až budu dělat řízky udělám ježečky


20. 7. 2012 07:39
tak krasny recept a upadol v databaze.....
30. 10. 2010 08:10
tak dnes jsem si tenhle řízeček vybrala jako oběd tak jsem zvědavá 

31. 1. 2010 19:51
Výborný řízeček-





5. 10. 2008 15:55


29. 7. 2008 20:31
Ano, rohlík dávám jen po jedné straně. Pokud ho dáte z obou stran, tak máte problém ten řízek vůbec sníst. I když ta křupavá krusta je lepší než ty brambory k tomu
. Je zcela jedno, jakou stranu smažíte nejdříve (také smažím na pánvi - mám obavu, že by se to ve friťáku mohlo otevřít a sýr vytéct). Většinou dávám rohlík z té strany, kde vykukuje náplň, tak aby se předešlo připálení. Pokud dáte víc oleje nebo smažíte ve friťáku tak "bodliky" víc trčí.

29. 7. 2008 09:00
hm hm hm to vypadá dóóóbře 

28. 7. 2008 20:24
Ten rohlík je pak jen po té jedné straně? Aby to vypadalo jako ježek, jo? A když to budu smažit v pánvi (nemám friťák) tak po které straně smažit jako první?

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Přidáno před 13 hodinami

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno 27. 1. 2023 10:18

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno 27. 1. 2023 08:48

Srbská masová směs
Přidáno 27. 1. 2023 01:20

"Bramboráčky" z ovesných vloček
Přidáno 26. 1. 2023 15:37
Právě bylo uvařeno:

Domácí chleba z trouby
uvařil/a Verlunka
před 37 minutami

Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
uvařil/a Foxina
před 2 hodinami


Čočka na kyselo po našem
uvařil/a bohdana
před 11 hodinami

Gata - drobenkový závin
uvařil/a kristing
před 11 hodinami

Hebká hustá čokoládová poleva
uvařil/a Lisa444
před 13 hodinami

Luxusní brownies
uvařil/a Casimka
před 14 hodinami

Sněhové nic (pusinky) s javorovým sirupem
uvařil/a LitenMus
před 14 hodinami

Banánové vafle
uvařil/a Markeeta
před 14 hodinami

Prošívaná deka
uvařil/a Madmaus
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plněný řízek v trojobalu plněné řízky v trojobalu ježek z lilku amur smažený v trojobalu ježek z cukety řízky ve fritáku amur v trojobalu kuřecí ježci ježek z chleba plnene prsni řizky plněné kuřecí prsní řízky plněné řízky dort jezek kureci jezek kuřecí prsní řízky recepty moravský vepřový řízek řízek ve friťáku smažený švýcarský kuřecí řízek řízek obecný salámový ježek
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, vejce, strouhanka, mouka hladká, rohlík, párek debrecínský, sýr plátkový
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
8 názorů