Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný řízek jako ježek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 7. 2008 14:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je dobré si rohlík pokrájet na nudličky tak 0,3 cm a nechat je mírně usušit, aby nenatáhly tolik tuku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

7. 9. 2012 10:19

no jak mi mohla taková mňamka utéct:-D:yes: já vždy řízky před vložením do pánve namáčím ve vajíčku (tvrdím, že se vejce okamžitě srazí a uzavře obal a masíčko zůstane vždy šťavnaté)ale abych ho šoupla do nakrájeného rohlíčku, no to mě věru nenapadlo a tak až budu dělat řízky udělám ježečky

vybusna

20. 7. 2012 08:39

tak krasny recept a upadol v databaze.....

Tynna

30. 10. 2010 09:10

tak dnes jsem si tenhle řízeček vybrala jako oběd tak jsem zvědavá :-)

Daniela

31. 1. 2010 20:51

Výborný řízeček-:yes: :yes: :yes: :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2008 16:55

:yes::yes:

Hella Hella

29. 7. 2008 21:31

Ano, rohlík dávám jen po jedné straně. Pokud ho dáte z obou stran, tak máte problém ten řízek vůbec sníst. I když ta křupavá krusta je lepší než ty brambory k tomu;-). Je zcela jedno, jakou stranu smažíte nejdříve (také smažím na pánvi - mám obavu, že by se to ve friťáku mohlo otevřít a sýr vytéct). Většinou dávám rohlík z té strany, kde vykukuje náplň, tak aby se předešlo připálení. Pokud dáte víc oleje nebo smažíte ve friťáku tak "bodliky" víc trčí.

alus.s

29. 7. 2008 10:00

hm hm hm to vypadá dóóóbře :yes:

Olina-preclik Olina-preclik

28. 7. 2008 21:24

Ten rohlík je pak jen po té jedné straně? Aby to vypadalo jako ježek, jo? A když to budu smažit v pánvi (nemám friťák) tak po které straně smažit jako první?:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí plněný řízek v trojobalu plněné řízky v trojobalu ježek z lilku amur smažený v trojobalu ježek z cukety řízky ve fritáku amur v trojobalu kuřecí ježci ježek z chleba plnene prsni řizky plněné kuřecí prsní řízky plněné řízky dort jezek kureci jezek kuřecí prsní řízky recepty moravský vepřový řízek řízek ve friťáku smažený švýcarský kuřecí řízek řízek obecný salámový ježek

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, vejce, strouhanka, mouka hladká, rohlík, párek debrecínský, sýr plátkový

TopRecepty.cz

Plněný řízek jako ježek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gX