Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek z tlačenky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 2. 2010 14:25

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 422 kJ / 340 kcal
Bílkoviny14,68 g
Tuky7,86 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy49,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pepajz

10. 2. 2016 16:54

Je to zkažený kus tlačenky.100 krát lepší s cibulí, octem ,pepřem a dobrým chlebem.Dělal jsem to dnes a již nikdy více.

casino casino

21. 9. 2015 00:29

Jindřich Vraník:
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne:-)
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?:-))
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat;-)

Jindřich Vraník

20. 9. 2015 15:29

Dělal jsem to poprvé a již nikdy více.Za 1;nikdo,ani HRUŠKA nenapsal,že,i když je tlačenka velice libová a obalí se v trojobalu 2X,prská při smažení jako starý ježek+zapráskaný sporák,,,, a za 2;již to nemusím.Nějak zvláštní chuť nebyla.:no::no:
Opravdový řízek je řízek :yes::yes::yes:

savlinka savlinka

27. 12. 2014 17:25

Tak já to dělala,když jsem viděla u HRUŠKY a už nikdy více:-//

krtek

30. 10. 2014 19:35

Prave jsem to dojedl z tmavé a nevidim duvod proc by to nemělo jít.

spagetka spagetka

27. 2. 2014 10:43

Já si prohlédla všechny 3 recepty na tlačenku, tady mě zaujalo v surovinách, že to nejde z tmavé tlačenky. Nevíte někdo, proč by to nešlo? Já mám totiž v ledničce parádní tmavou tlačenku, je krásně libová, proto by mě zajímalo, proč by se to nedalo?

casino casino

27. 2. 2014 10:42

No, když to nevyzkoušíte a neochutnáte, tak i nadále budete za pouhé "akademiky" :-) :-) :-)

tejaja tejaja (moderátorka)

12. 2. 2010 19:02

Janka, je to rovnaký recept, akurát tu je pripísané, že to podávame so zemiakmi.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2010 18:28

Už u obalované tlačenky (podobný recept), jsem si říkala, jaké to též bude. No, když to nezkusím, asi se to nedozvím:-))

cardanka

12. 2. 2010 16:11

piskaa:-Kvítej, tlačenku milujeme, ale obalovanou jsem ji ještě nevařila...měla bych obavy zda tepelnou úpravou by se v polévku nezměnila (myšleno zda by pojivo nepovolilo)za nápad i fotečku 1.bodík;-)

Věrka.

12. 2. 2010 14:49

Tu chuť si vůbec neumím představit. Ale nakonec proč by to nemělo být dobrý, když tlačenka je taky dobrá.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: smažená tlačenka tlačenka jako řízek řízky z tlačenky tlačenka v trojobalu obalovaná tlačenka úprava hlívy ústřičné tlačenky řízky s tlačenky uprava tlacenky tlačenka smažená recept na tlačenku rizek z domácí tlačenky tlačenka vtrojobalu smazena tlacenka recept hlíva ustřičná uprava tmavá tlačenka tlačenka jako řízek recept tlačenka recepty na úpravu vaření tlačenky obalovaná hlíva ústřičná

Suroviny: tlačenka, mouka hladká, vejce, strouhanka, brambory, škvarky, sůl, cibule, sádlo

TopRecepty.cz

Řízek z tlačenky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XgO