Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek z tlačenky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 2. 2010 14:25

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie49 457 kJ / 11 821 kcal
Bílkoviny308,68 g
Tuky22,56 g
Vláknina330,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 999 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy2 430,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

pepajz

10. 2. 2016 16:54

Je to zkažený kus tlačenky.100 krát lepší s cibulí, octem ,pepřem a dobrým chlebem.Dělal jsem to dnes a již nikdy více.

casino

21. 9. 2015 00:29

Jindřich Vraník:
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne:-)
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?:-))
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat;-)

Jindřich Vraník

20. 9. 2015 15:29

Dělal jsem to poprvé a již nikdy více.Za 1;nikdo,ani HRUŠKA nenapsal,že,i když je tlačenka velice libová a obalí se v trojobalu 2X,prská při smažení jako starý ježek+zapráskaný sporák,,,, a za 2;již to nemusím.Nějak zvláštní chuť nebyla.:no::no:
Opravdový řízek je řízek :yes::yes::yes:

savlinka

27. 12. 2014 17:25

Tak já to dělala,když jsem viděla u HRUŠKY a už nikdy více:-//

krtek

30. 10. 2014 19:35

Prave jsem to dojedl z tmavé a nevidim duvod proc by to nemělo jít.

spagetka

27. 2. 2014 10:43

Já si prohlédla všechny 3 recepty na tlačenku, tady mě zaujalo v surovinách, že to nejde z tmavé tlačenky. Nevíte někdo, proč by to nešlo? Já mám totiž v ledničce parádní tmavou tlačenku, je krásně libová, proto by mě zajímalo, proč by se to nedalo?

casino

27. 2. 2014 10:42

No, když to nevyzkoušíte a neochutnáte, tak i nadále budete za pouhé "akademiky" :-) :-) :-)

tejaja

12. 2. 2010 19:02

Janka, je to rovnaký recept, akurát tu je pripísané, že to podávame so zemiakmi.;-)

JanaDorazinova

12. 2. 2010 18:28

Už u obalované tlačenky (podobný recept), jsem si říkala, jaké to též bude. No, když to nezkusím, asi se to nedozvím:-))

cardanka

12. 2. 2010 16:11

piskaa:-Kvítej, tlačenku milujeme, ale obalovanou jsem ji ještě nevařila...měla bych obavy zda tepelnou úpravou by se v polévku nezměnila (myšleno zda by pojivo nepovolilo)za nápad i fotečku 1.bodík;-)

Věrka.

12. 2. 2010 14:49

Tu chuť si vůbec neumím představit. Ale nakonec proč by to nemělo být dobrý, když tlačenka je taky dobrá.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažená tlačenka tlačenka jako řízek řízky z tlačenky tlačenka v trojobalu obalovaná tlačenka úprava hlívy ústřičné tlačenky řízky s tlačenky uprava tlacenky tlačenka smažená recept na tlačenku rizek z domácí tlačenky tlačenka vtrojobalu smazena tlacenka recept hlíva ustřičná uprava tmavá tlačenka tlačenka jako řízek recept tlačenka recepty na úpravu vaření tlačenky obalovaná hlíva ústřičná

Suroviny: tlačenka, mouka hladká, vejce, strouhanka, brambory, škvarky, sůl, cibule, sádlo

TopRecepty.cz

Řízek z tlačenky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XgO