Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 021 kJ / 1 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,23 g |
Tuky | 33,55 g |
Vláknina | 27,98 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 106,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od souseda, jehož maminka žila v Bulharsku. Název džuveč vznikl od slova gjuvec, což vlastně znamená hliněná nádoba, miska, ve které se jídlo připravuje, peče.
(Je toho opravdu hodně, plný pekáč, tak si množství surovin upravte. Zeleninu nemusíte dávat všechnu, fazolky nebo cuketu můžete vynechat)
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2021 07:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 4 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 5 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 1 hodinou
Domácí nudle
jalamo uvařil před 2 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 3 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 5 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 6 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 7 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Džuveč aneb Zelenina z jednoho hrnce: Jak připravit úžasné balkánské zeleninové ragú?
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: džuveč s maso s bramborem džuveč s bramborem jak se připravuje džuveč
Suroviny: plec vepřová, cibule, brambory, paprika čerstvá bílá, rajče, fazolky zelené, zelí bílé hlávkové, cuketa, protlak rajčatový, saturejka, paprika sušená sladká, čubrica, pepř mletý, olej
Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1J4
1 názor