Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Některé PH mají nádoby vhodné přímo na sporák, ta moje nejde, proto jsem musela orestovat maso a cibuli na pánvi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2020 10:49
18. 1. 2020 18:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 4 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Klobásy
Přidáno před 15 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 6 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 6 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 7 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 7 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 10 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 10 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak připravit jednoduchou pomazánku z červené řepy. Vařenou nebo syrovou řepu doplníme ořechy či křenem
Další recepty
Tématické fráze: pomalu tažená kližka tažené maso pomalu tažený guláš pomalu tazene maso tažené maso recepty hovezi krk s hráškem pomalu tažené maso recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, cibule, hrášek mražený, kapie červená, protlak rajčatový, mouka hladká, vývar, sůl, pepř, tymián čerstvý, olej
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
2 názory