Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 264 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,96 g |
Tuky | 10,19 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Moje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 12 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 12 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 11 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 12 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 13 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 16 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 17 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 18 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 18 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 18 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 19 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 19 hodinami
Tématické fráze:
pečená hovězí kližka,
pomalu pečené hovězí maso,
pečená kližka,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka pečená,
pomalu pečené hovězí,
klizka recepty,
hovezi klizka recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovezi klizka,
pomalu pečené hovězí recept,
hovězí guláš pomalu v troubě,
vepřová kližka,
klizka recept,
telecí kližka pečená,
pomalu pečený guláš,
hovězí líčka pomalu pečená,
recept na hovězí kližka,
recept na hovězí kližku,
pecena kliska
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
mrkev,
smetana na vaření,
nať petrželová,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř,
vývar,
sádlo vepřové
Komentáře (20)