Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí vývar s hráškem, masem a nudlemi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

19. 11. 2010 16:02

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 256 kJ / 1 017 kcal
Bílkoviny48,48 g
Tuky71,07 g
Vláknina19,65 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy37,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do podzimního počasí ideální polévka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57 (moderátorka)

24. 1. 2021 17:35

JosefZeravicky: " neb je dobře povrchove ošetřeno"...no, když si představím kolik tlapek na něj sahalo...omyji...

JosefZeravicky

24. 1. 2021 17:05

PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Jé to e pěkný receptík , a úplně sním souzím.
Jenom když jsem ho podle receptiku zkoušel, tak mi toho hrášku přišlo dos, , tak až to příště budu dělat, dám tam jen asi třetinu. ( je mi jasné co je mladý hrášek a pokročilejší hrášek)
Kdo hospodaří s doácím hráškem, tak třeba semnou bude souhlasit, že přináší krásnou sladkost, ale ta nemůže hovězí vývar překrýt.
A plně souhlasím, kdo chce dorý vývar, je tu spolehlivý recept.
JEN JSEM OD VÝROBCŮ MASA VYŠETL, ŽE NENÍ DOBRÉ MASO UMÝVAT, ŽE MU TO NAOPAK ,,NEVÍM PROČ NESEDÍ.. NEB JE DOBŘE POVRCHOVĚ OŠETŘENO.
Dávám do placu diskusi a díky za dobrý návod na vývar.
,,TOŠ TAK ,,

Pajaska Pajaska

19. 11. 2010 18:37

Nad hovězí vývar není,výborná polévka.Z oháňky je super.:yes::yes::-)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 17:55

To je vývar, ktorý zahreje kedykoľvek:-p+6:yes::-))

Moshe

19. 11. 2010 17:35

Hovadzí vývar robíme síce málo, skor zo špykových kostí s trochou masa, ale po slepacej polievke je to to najlahodnejsie co mam rad.;-)

spagetka spagetka

19. 11. 2010 17:25

Dělám taky, tyhle vývary jsou prostě :-p:-p:-p:yes::yes:
Občas použiju i oháňku

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 11. 2010 16:44

Tento opravdu lahodný vývar:-psi vychutnáváme už hodně let a asi nikdy se nám neomrzí;-)Vidím,že dnes mělo Brno i Zlín stejné chutě:-))jen u nás s kapáním:-8+3:yes::yes:a fotka jako vždy na jedničku:-KMoje přidaná konkurovat nemůže:-*ale smazat se může:-))

Colombo65 Colombo65

19. 11. 2010 16:37

Omáčku? Zcela bez šance, vařené hovězí maso zbožňuje moje žena jen tak s chlebem a kremžskou hořčicí;-);-);-)

Bibinka Bibinka

19. 11. 2010 16:12

Otíku, náhodička-teď jsem ho dovařila na zítřek, úplně stejně, jen místo hrášku v ní mám zelené fazolky a jen nudle zavařím až zítra;-)
Z toho uvařeného masa budeš jistě dělat nějakou omáčku ne, já ano, jen ještě nejsem rozhodnutá jakou. Dávám 2.boda:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

19. 11. 2010 16:09

:-D Jako by to tu přede mnou leželo naživo! Nádherná fotka:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí polévka s nudlemi vývar z hovězího masa jak uvařit hovězí vývar hovězí vývar recept vývar s nudlemi kuřecí vývar s hráškem hovězí polévka s masem hovězí polévka s hráškem co uvařit z hovězího masa hovězí nudlová polévka vývar bez masa hovězí vývar hovězí vývar z zeber hovezi vyvar s ryži a hraskem sýrová omáčka s nudlemi hovězí na hrášku recepty hovězí pupek a žebro kureci vyvar s masem a nudlemi vyvar a zeleninovy vyvar s hraskem

Suroviny: žebro hovězí, cibule, mrkev, petržel, celer, hrášek, nudle, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř celý

TopRecepty.cz

Hovězí vývar s hráškem, masem a nudlemi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z05R