Variace na domácí boršč
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 18,01 g |
Vláknina | 19,88 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 43,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Klasický boršč se podává se zakysanou smetanou, tu si může každý přidat dle vlastní chuti, Já ji nepoužívám, ale každý si dá dle svého rozmaru :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2021 20:19
29. 1. 2021 20:03
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 1 minutou
Banánové lívance
Estermik uvařil před 2 minutami
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 6 minutami
Maková náplň
ZdeLena uvařila před 22 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
AndreaAbb uvařila před 26 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 1 hodinou
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Suroviny: žebra, pepř černý, bobkový list, celer, koření nové koření, mrkev, petržel, česnek, sůl, voda, vývar, brambory, špek, cibulka, celer, mrkev, petržel, řepa červená, zelí, protlak rajčatový
Variace na domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owwB
2 názory