Medovník tradiční
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 941 kJ / 6 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,35 g |
Tuky | 432,76 g |
Vláknina | 2,76 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 7,35 g |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 568,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Omlouvám se, že tady není, kolik má porcí a jak dlouhý čas příprava zabere, zde vám to upřesním.
Porce: Bude stejně velký, jako medovník z obchodu (o průměru18 cm), který váži 850 g.
Pečení: Všechny medové pláty se dvěma krémy, sirupem a čokoládou jsem stihnul za dvě hodiny, za 15 minut jsem navrstvil a za dalších 15 minut jsem nazdobil. Nechal jsem jeden den provlhnout.
A hlavně nezoufejte, když se vám nepovede karamel. Já jsem ho spálil dvakrát a potřetí se konečně povedl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí nudle
jalamo uvařil před 1 hodinou
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 1 hodinou
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 5 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 6 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Medovníkové kuličky: Jak a kdy připravit toto báječné a jednoduché cukroví
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, soda jedlá, med, smetana, jogurt, kakao, med, ořechy vlašské, ořechy vlašské, máslo, mléko kondenzované, smetana kysaná, máslo, cukr hnědý, mléko kondenzované, ořechy vlašské, čokoláda hořká
Medovník tradiční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9kr3
0 názorů