Kyselice od Barbory Charvátové
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,73 g |
Tuky | 28,62 g |
Vláknina | 14,15 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 42,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Loudavé vaření od Barbory Charvátové.
Když vařím kyselici v obyčejném hrnci, tak dělám brambory zvlášť. Byla jsem zvědavá, jestli se v PH uvaří doměkka společně se zelím.
Místo vody jsem použila zeleninový vývar a zakysanou smetanu nahradil krémový jogurt. Pochutnali jsme si.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 36 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Suroviny: cibule, klobása, brambory, voda, zelí kysané, mléko, mouka hladká, bobkový list, kmín celý, koření nové koření, sádlo, sůl, cukr, smetana zakysaná
Kyselice od Barbory Charvátové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3BnR
0 názorů