Velikonoční nádivka - hlavička
Pravá, tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po skončení velikonočního půstu, a proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu na chlebíček, můžeme nádivku upéct i v obyčejném vyšším plechu.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 596 kJ / 3 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 317,29 g |
Tuky | 150,81 g |
Vláknina | 22,78 g |
Cholesterol | 2,90 g |
Sodík | 8,26 g |
Sůl | 19,16 g |
Sacharidy | 265,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 18:28
2. 4. 2023 18:14
14. 4. 2022 09:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 14 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 44 minutami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 1 hodinou
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 10 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 12 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 15 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: vejce, rohlík, krkovice uzená, plec vepřová, petrželka, majoránka, pažitka, pepř mletý, kopřivy, sůl, česnek, tuk
Velikonoční nádivka - hlavička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQlL
3 názory