Rajčata v kořeněném nálevu
Suroviny
Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"
Nutriční hodnoty
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 240,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Oblíbené rajské omáčky. Jak udělat tu nejlepší rajskou jako od maminky
Další recepty
Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat
Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list
Rajčata v kořeněném nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4RGV
17 názorů