Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčata v kořeněném nálevu

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2009 21:31

Suroviny

Porce: 8 sklenic ,,sedmiček"

Nutriční hodnoty

Energie5 456 kJ / 1 304 kcal
Bílkoviny36,00 g
Tuky8,00 g
Vláknina64,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy240,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ČL-čajová lžička, PL-polévková lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iness Iness

9. 8. 2009 21:46

Jsem na to nějak zapomněla :-O:-D

maris maris

9. 8. 2009 21:39

Iness, taky se to asi sterilizuje, ne ? :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sterilizace rajčat zavařovani rajčat jak zpracovat rajčata zavařovaná rajčata rajčata zavařování sterilizování rajčat rajcata ve sladkokyselem nalevu rajcata sterilizace rajčata v sladkokyselém nálevu zavařování rajčata zavarovani zelenych rajcat zaváření rajčat zavařování švestek sterilizovaná rajčata sterilujeme rajčata rajčata bez sterilizace jak zpracovat prebytecna rajcata papriky a rajčata zavařování přebytečná rajčata sterilizace zelenych rajcat

Suroviny: rajče, cukr, sůl, ocet, koření nové koření, pepř celý, tymián sušený, bobkový list

TopRecepty.cz

Rajčata v kořeněném nálevu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4RGV