Koprovka jak ji dělám já
Koprovka - pro někoho postrach školních jídelen, pro někoho vzpomínka na babiččinu skvělou omáčku. Každá domácnost má svůj recept. Někdo používá jako základ vývar, někdo mléko. Vyzkoušejte i tento, voní koprem, máslem a smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 34,13 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 19,51 g |
Postup přípravy
-
Jak připravit domácí jíšku. Jednoduché rady nám usnadní její přípravu
-
TIP Jak uvařit koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
Poznámka autorky receptu
Volně upravený recept z Labužníka.
Je možné použít i rostlinnou 31% smetanu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2022 11:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 42 minutami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 11 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Právě bylo uvařeno:
Banánové lívance
snejkee uvařil před 6 minutami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 59 minutami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 2 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 4 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 9 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 9 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 9 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 12 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 12 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Jak uvařit oblíbenou koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, ocet, smetana, žloutek, kopr, sůl, cukr
Koprovka jak ji dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp9xw
1 názor