Jelení kýta na víně a smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,18 g |
Tuky | 300,03 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 34,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2009 10:03
Jelena jsem ještě nejedla... Ovšem recept i fotografie jsou překrásné...
27. 9. 2009 18:28
Mám radost, že jsem se vám strefila do chuti
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují
Doogo, určitě zvěřinu vyzkoušej, je to dobrota. Vím, že hodně lidí ji nejí, ale netuší, o co se připravují
27. 9. 2009 15:38
Zvěřinu miluju a prý je v ní síla z lesa. +
27. 9. 2009 10:40
Maris, zvěřinu mám strašně rád. Krásný recept umocněný kouzelnou fotečkou si zasloužé sedmý bodík.
27. 9. 2009 07:34
krásný receptík - mám takové tušení, že jste psala o výhře pomalého hrnce - zkuste v něm toto uvařit - budete překvapena chutí a křehkostí masa - nedá se srovnat s ničím
26. 9. 2009 22:48
To by se to hodovalo! Krásná fotka. Děláváme taky, ale zvěřiny nemáme častý přísun, tak se pokochám aspoň tady. Bodík!
26. 9. 2009 20:57
Já jsem na tom stejně jako Výbušná ..tady stačí pohled, přečíst popis a je mi jasné, že to je dobrůtka5.
26. 9. 2009 20:39
Maruška, díky za recept, divinu máme radi
Recept sa bude hodiť +
Recept sa bude hodiť +
26. 9. 2009 20:22
Nikdy jsem zvěřinu nedělal. Ale když to vidím, tak to asi zkusím. Vypadá to lákavě. Bodík a poděkování za popíchnutí.
26. 9. 2009 20:15
Jani - není jelen jako jelen - ale já jsem to pekla cca 2 hodiny
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé
Děkuju za bodíky
vybusna - kéž by stačilo se na jídlo jen dívat, to bychom byly krásně štíhlé
Děkuju za bodíky
26. 9. 2009 20:05
maris, jelení jsem dělala několikrát, jako guláš a moc nám chutnal. Jak dlouho se to asi peče? Jen orientačně, já taky většinou čas nehlídám Vypadá to skvěle, určitě bych nepohrdla
26. 9. 2009 19:34
ja ani nemusim jest...mne sa namojdusu staci divat....a pritom vobec nepochubujem ze to musi byt na chut uzasny zazitok.......
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 3 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 3 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta jeleni kyta recepty jelení kýta recept jelení maso na víně jelení maso recepty recepty z jelení kýty recepty jelení kýta jelení maso kýta recepty jelení maso na smetaně jelenní kýta recept na jelení kýta recept na jeleni kytu recept jelení kýta jelení maso jehněčí na smetaně recepty na jelení kýtu kýta z jelena jelenní guláš jelenní kýta recept kýta
Suroviny: kýta jelení, slanina, víno červené suché, mrkev, celer, petržel, cibule, šlehačka, mouka hladká, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, tymián, sůl, máslo
Jelení kýta na víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rgV
27 názorů