Čína- sojovka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,52 g |
Tuky | 3,56 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2009 14:50
Ijušo,u tebe bych chtěla být přihlášená na stravu.Parádička parádní a jistě i moc chutná.
14. 12. 2009 10:03
Doplňuji fotku, neboť patřím k příznivcům sojového masa.
Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...
Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové
Recept jsem mírně upravila - při přípravě zeleniny jsem použila půlku cibule a 1 stroužek česneku, které jsem nechala jemně rozvonět na kapce oliv. oleje, poté jsem přidala papriky, rajské, koření a nakonec soj. maso. Provařila cca 5 minut.
Doporučuji jakékoliv pokrmy ze soj. masa připravovat den předem a tak dát šanci soj. masu "nasát" chuť koření, omáčky ...
Směs jsem podávala s těstovinami Panzani Express - myslím, že když už chceme jísti zdravě - ony těstoviny k tomuto pokrmu patří - mají díky složení a rychlému vaření nízký glykemický index Kečup bych příště použila bez cukru - bylo by to pak to pravé ořechové
15. 11. 2009 19:40
Sóju mám veľmi rada a robím z nej od šalátov cez polievky až po fašírky všetko, ale texturátom neviem prísť na chuť.
15. 11. 2009 19:38
Ja namočené sójové mäso varím vo vode so sójovkou a koreninami, až potom s ním narábam ako s mäsom...
15. 11. 2009 14:41
Není to špatné. Já, pokud dělám čínu se sojového masa, tak ji "nakládám" aspoň na noc s játry. Játra pustí šťávu i do té soji a nemá to chybu. Je to téměř k nerozeznání od masa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 23 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 25 minutami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 58 minutami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 2 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 3 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 4 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 4 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: čína recept koření na čínu složení pravá čína recept vaříme čínu pravá čína čína recepty recept čína recepty ze soji recept na pravou čínu koření na čínu recept šťáva na čínu vařime čínu recepty recepty kuře čína recept prava cina složení koření na čínu vaříme ze soji složení koření na čínu sója jako čína recepty čína čína ze sojového masa
Suroviny: maso sojové, rajče, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, koření čína, koření grilovací, koření na kuře, pepř, sůl, omáčka sojová, masox
Čína- sojovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnNM
5 názorů