Játrová sekaná
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 412 kJ / 2 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,57 g |
Tuky | 130,97 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 2,33 g |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 90,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výborné i studené s chlebem. Ňamka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2011 09:32
22. 10. 2010 17:59
13. 1. 2010 11:59
13. 1. 2010 11:27
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.
13. 1. 2010 10:36
13. 1. 2010 08:05
12. 1. 2010 21:04
12. 1. 2010 20:58
k tomuto receptu.šlo by použít i kuřecí játra?Samozř.,že maso pak vepřové..
12. 1. 2010 17:40
12. 1. 2010 17:39
12. 1. 2010 17:38
12. 1. 2010 17:38
12. 1. 2010 17:35
12. 1. 2010 17:34
12. 1. 2010 17:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Originální bavorská sekaná je jemná jako salám, lehkou pikantnost dodá zázvor a šťavnatost zajistí ledová tříšť
Játrové knedlíčky posunou vývar na vyšší level. Zkuste je s pomocí videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: sekaná z domácí pekárny sekaná v domácí pekárně sekaná sekaná s játry sekaná z jater domácí pekárna sekaná pečení v domácí pekárně jak zamíchat sekanou v domácí pekárně výborná domácí sekaná domácí sekaná do formy pečeni v silikonove forme recepy domácí pekárna domácí sekaná pečeně sekaná z kuřecích jater pečení sekáné v domácí pekárně pečení sekané v pekárně přidat játra do sekané kureci jatrova sekana recepy do domácí pekárny recepy pro domácí pekárnu
Suroviny: maso vepřové, játra vepřová, slanina, cibule, mouka hladká, vejce, mléko, rohlík, strouhanka, sůl, pepř, majoránka
Játrová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROmR
21 názorů